DayTrading: Czwartek 18.08.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 18.08.2016
masz racje niepotrzebnie to tu wstawiłem, pokornie przyznaje Panie Lechang-zgodnie z regulaminem co dt tez szanownego w punkcie na wstepie strony tez nie umieszczamy swoich statów , to tez Ciebie dotyczy zbawco rynku tutejszego,leechang pisze:Tomasz196407 pisze:nie dziwne ze to normalnie sie podaje, jak plan pięcioletni wykonano w dobrych czasach/
sprzedał złoto to i kupi
----------------------------
dobra bo mnie zbanujecie
Indeks JPY
wykres duży bo weekly ale inaczej nie mogłem zobrazować problemu,
(najlepiej jak ktoś nie zainteresowany to mnie do kosza)
równo od sierpnia 2015 roku jesteśmy we wzrostach, wzrostach które moim zdaniem nie są impulsem tylko korektą,to raz
impuls do dołu twał 3,5 roku od 2012 roku, wiec dla mnie jest to typowa fala 1/A , a do góry korekta złozona potrójny zygzak, który miałby zakończenie na 61,8 ostatnich spadków, troche to jest poukładane w całość.
Po co Ty to piszesz w dziale DT ? Człowieka interesuje kilkanaście lub kilkadziesiąt pipsów.. Dużo ludzi tutaj robi analizy jakieś miesięczne...Piszcie co się dzieje teraz lub zaraz może się wydarzyć.
-- Dodano: 18 sie 2016, 20:01 --
Bardzo dobre zagranie. Zgodnie z rynkiembyq69 pisze:niedźwiedzi instynkt na lujku
mysle ze nie bedziesz sie kompromitował dalej wstawiając to, bo napewno zareczam ci znajda sie w koszu
czy bedzie dobre to zalezy po jakiej cenie zamkneleechang pisze:
Bardzo dobre zagranie. Zgodnie z rynkiem

ale wejscie calkiem ok

High Leverage Overtrading 

Tomasz, pisz bardziej zrozumiale bo nie wiem o Co Ci chodzi.
Napisałem to nie, żeby się przypierdo*** do Ciebie ale prosić o ANALIZY bardziej bierzące. I tyle. Większość postów jest niezgodnia z regulaminem więc luzik
-- Dodano: 18 sie 2016, 20:17 --

Napisałem to nie, żeby się przypierdo*** do Ciebie ale prosić o ANALIZY bardziej bierzące. I tyle. Większość postów jest niezgodnia z regulaminem więc luzik

-- Dodano: 18 sie 2016, 20:17 --
Ja bym już wyszedł.byq69 pisze:czy bedzie dobre to zalezy po jakiej cenie zamkneleechang pisze:
Bardzo dobre zagranie. Zgodnie z rynkiem![]()
ale wejscie calkiem ok

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
-
- Fanatyk
nie mam zamiaru z toba człowieku dyskutować,leechang pisze:Tomasz, pisz bardziej zrozumiale bo nie wiem o Co Ci chodzi.
wiem o co chodzi ci,
nie podoba sie to do ignora i masz załatwione,
Pierwsza strona dzisiekszego forum:
"2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)"
przyjrzyj sie specu

Ostatnio zmieniony 18 sie 2016, 20:27 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
To normalne - prawie wszyscy pisali o łapaniu S, a EDek pokazał im zonka.TsunamiPL pisze:Forum cichnie wraz ze wzrostem edka

- moneymaker
- Gaduła
80% "leszczy" z myfxbook siedzi w szortach.
karnak pisze:To normalne - prawie wszyscy pisali o łapaniu S, a EDek pokazał im zonka.TsunamiPL pisze:Forum cichnie wraz ze wzrostem edka
S jak S ale i na L się wcale zagrać nie dało, teraz po sesji dopiero trochę poszło.Chyba że ktoś grał bez SL.
pisałem to rano 1.1369-80 to się liczy, ale po takiej dziennej mogą zapalić jutro i 1.14TsunamiPL pisze:Forum cichnie wraz ze wzrostem edka
https://www.mql5.com/en/charts/5637419/ ... ski-mbanku
Ostatnio zmieniony 18 sie 2016, 20:32 przez WTF?, łącznie zmieniany 1 raz.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."