dziękuje za błogosławieństwo, wieźli mnie do rzeźni, już mieli kroić i w ostatnim momencie się wywinąłem, farciarzharymilloki pisze:NA UJKU bedzie UP oczywiście mowie o srednim terminie.
DayTrading: Czwartek 18.08.2016
Re: DayTrading: Czwartek 18.08.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- harymilloki
- Maniak
UJEK okolice 119,400 moga byc osiagniete w okresie kilku miesiecy 
-- Dodano: czw 18-08-2016, 12:00 --
Obecnie jesteśy w korekcie długoterminowego tredu wzrostowego dlatego korekta tez bedzie sie pewnie ciągnąc
Tym bardziej ze jest to fala CD 

-- Dodano: czw 18-08-2016, 12:00 --
Obecnie jesteśy w korekcie długoterminowego tredu wzrostowego dlatego korekta tez bedzie sie pewnie ciągnąc

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
vipro ale ja mieszkam w NLKazik pisze:U jakiego broka i jaka prowizja?
- moneymaker
- Gaduła
Miałeś jechać na rzeźniku, nie do rzeźnikaFarciarz pisze:dziękuje za błogosławieństwo, wieźli mnie do rzeźni, już mieli kroić i w ostatnim momencie się wywinąłem, farciarzharymilloki pisze:NA UJKU bedzie UP oczywiście mowie o srednim terminie.

Chyba faktycznie należy poczekać na dane, nawet jeżeli one nic nie wniosą.
No i trochę poszli na H1 w dół, ale na słabych obrotach.. Na M30 mogło spadać na DAX-ie ale nic nie spadło.. NA H4 na DAXie setup do wzrostu?? Wskaźniki mi zgłupiały..Świeżak44 pisze:NA SP500 jest setup do spadku na H1, czyli spory ruch, ale wykres ani drgnie.. Biś jestem bezradny na tych indeksach..Tak mieszają, że głowa mała..
PS. NA Sp500 był setup do spadków i słabe, ale się zaczęły. Może to jest właściwy trop..
-- Dodano: 18 sie 2016, 13:23 --
Jeden jedyny klarowny setup i się chyba sprawadzi.. Sziedzi ktoś juz w S na indeksach????

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Edek raczej mało wiarygodny cały ten układ jest na małych świeczkach, acz kolwiek no S brać
, za blisko szczytu już jest.

Wracajac do SSI. To co podaje nam SSI u broka czy na innych internetowych stronach dotyczy wszystkich pozycji trzymanych w obecnej chwili i mniej wiecej pokrywa sie ze wskaznikiem jaki jest pokazany na wykresie tygodniowym. Jezeli trzymamy pozycje przez kilka miesiecy czy lat i stac jest nas na SL 5000 pipek na rzezniku to wiekszosc naszych pozycji powinna zarobic. Na DT wydaje mi sie, ze m15 to max. Dodajac CCI spowolnione do 52 okresow mozna smialo otwierac pozycje nawet bez patrzenia na wykres. Mozna latwo zauwazyc, ze podczas zmiany trendu detal wie co robi ale tylko trzyma pozycje przez kilka minut i laduje sie w druga strone. Powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja na Dax.Świeżak44 pisze:No i trochę poszli na H1 w dół, ale na słabych obrotach.. Na M30 mogło spadać na DAX-ie ale nic nie spadło.. NA H4 na DAXie setup do wzrostu?? Wskaźniki mi zgłupiały..Świeżak44 pisze:NA SP500 jest setup do spadku na H1, czyli spory ruch, ale wykres ani drgnie.. Biś jestem bezradny na tych indeksach..Tak mieszają, że głowa mała..
PS. NA Sp500 był setup do spadków i słabe, ale się zaczęły. Może to jest właściwy trop..
-- Dodano: 18 sie 2016, 13:23 --
Jeden jedyny klarowny setup i się chyba sprawadzi.. Sziedzi ktoś juz w S na indeksach????
The only way is up
pr7emo pisze:vipro ale ja mieszkam w NLKazik pisze:U jakiego broka i jaka prowizja?
Dziękuję.
ZA SPOKOJNIE, cisza przed burzą?????
-- Dodano: 18 sie 2016, 13:51 --
Ten protokół ECB dotyczy ile ecb wydaje na środki czystości, mydło, ręczniki
-- Dodano: 18 sie 2016, 13:51 --
Ten protokół ECB dotyczy ile ecb wydaje na środki czystości, mydło, ręczniki