Aha ja nie mówię, że mamy zmianę trendu na ujku

Na kablu też niedawno było 80% w L

Ogólnie U/J od wczoraj spada jak by był zaczarowany, bez najmniejszych oporów. Niezbyt często tą parę ogladałem więc może to normalne jej zachowanie.simon000111 pisze:Nie ma takich danych jak długo detal siedzi w pozycji raczej krótko. Z pewnością były osoby, które brały S na 1,40 eur/usd. Pytanie jak długo trzymały pozycję? Na poziomie 1,20 już każdy myślał o odwrocie a to 1,04To co detal zarobił oddał na nawrotkach z nawiązką.
Aha ja nie mówię, że mamy zmianę trendu na ujku
Na kablu też niedawno było 80% w L
No nie wiem.. Na wyższych interwałach H4 i H1 wyglada że korekta zakończona.. A zresztą niech zaczną o 9.00 to zobaczymy gdzie idą..karnak pisze:I to jest właśnie ten scenariusz, którego nie uwzględniłeś - DAX jest nadal w fazie korekty wzrostów.Świeżak44 pisze:DAX nie chce gonić SP500.. A to niespodzianka...
usdjpy wydaje się dobry do skalpowania na eLkachkolbi123 pisze:Ogólnie U/J od wczoraj spada jak by był zaczarowany, bez najmniejszych oporów. Niezbyt często tą parę ogladałem więc może to normalne jej zachowanie.
pr7emo pisze:usdjpy wydaje się dobry do skalpowania na eLkachkolbi123 pisze:Ogólnie U/J od wczoraj spada jak by był zaczarowany, bez najmniejszych oporów. Niezbyt często tą parę ogladałem więc może to normalne jej zachowanie.
aktualna cena do ceny otwarcia dnia jest zakresem gdzie można łapać łatwo pipsy
pedro pisze:dobry,
dax na krótko próba na 30 pips SL ... http://invst.ly/29lbn
TP w ramach wczorajszej świeczki D1...
dobrych trejdów
jest w obszarze średnio i długo terminowych wsparćkolbi123 pisze:pr7emo pisze:usdjpy wydaje się dobry do skalpowania na eLkachkolbi123 pisze:Ogólnie U/J od wczoraj spada jak by był zaczarowany, bez najmniejszych oporów. Niezbyt często tą parę ogladałem więc może to normalne jej zachowanie.
aktualna cena do ceny otwarcia dnia jest zakresem gdzie można łapać łatwo pipsy
To wolał bym na podbitkach w dół raczej ale ja odpuszczam już tą parę bo totalnie nic mi tu nie pasuje.