Marcinmijagi vs Czysty wykres
Re: Marcinmijagi vs Czysty wykres
Rozumiem, oczywiście... kiedyś czytałem wątek na FF faceta grającego podobne strefy tylko wyrysowane z wykresów tygodniowych na wykresach dziennych, bardzo interesujący....
sam od lipca trenuję gołe wykresy D1/H1 ... bez specjalnych osiągnięć, ryzykując średnio 0.3% .....
Miłego weekendu i sukcesów ....
sam od lipca trenuję gołe wykresy D1/H1 ... bez specjalnych osiągnięć, ryzykując średnio 0.3% .....
Miłego weekendu i sukcesów ....
- marcinmijagi
- Pasjonat
Dziś jedna pozycja...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytaty, pipsów nie dają.
- marcinmijagi
- Pasjonat
...
Cytaty, pipsów nie dają.
- marcinmijagi
- Pasjonat
Dzisiaj straty, złamanie zasady systemu, wejście po zanegowaniu strefy na gbp/usd.
W załącznikach dzisiejsze pozycje i aktualna sytuacja...
W załącznikach dzisiejsze pozycje i aktualna sytuacja...
Cytaty, pipsów nie dają.
-
- Maniak
@marcin - musisz byc bardzo ostrozny, spekulujesz baaardzo malym kontem w stosunku do wielkosci pozycji, (tak, 0,01 lota to zdecydowanie za duzo na konto wielkosci 100 zl), nie masz jak rozlozyc ryzyka, kilka nietrafionych pozycji rozlozy Twoje konto a psychike i morale zmiesza z gnojowica i zamieni w szambo. Przechodzilem juz to wielokrotnie i zaczalem zarabiac jak przekonalem sie do kont micro, gdzie przy naszym skromnym kapitale jestesmy w stanie dostosowac ryzyko.a
Mam takie jedno zwykle konto, po wielu zwalach i doplatach po 100 pln zostalo mi na nim 50 zl. Za malo aby wyplacic, za duzo aby podarowac brokerowym cwaniakom, zrobilem przez 4 miesiace z tego automatem 250 zl i zapragnalem wiecej i wiecej, wrzucilem jeszcze dwa inne automaty i co? po 1 miesiacu zostalem z kontem 47 zl. Przyjalem zbyt duze ryzyko, przyszla tygodniowa konsola na aussie i mnie rozmienila na drobne.
Pozdrawiam.
Mam takie jedno zwykle konto, po wielu zwalach i doplatach po 100 pln zostalo mi na nim 50 zl. Za malo aby wyplacic, za duzo aby podarowac brokerowym cwaniakom, zrobilem przez 4 miesiace z tego automatem 250 zl i zapragnalem wiecej i wiecej, wrzucilem jeszcze dwa inne automaty i co? po 1 miesiacu zostalem z kontem 47 zl. Przyjalem zbyt duze ryzyko, przyszla tygodniowa konsola na aussie i mnie rozmienila na drobne.
Pozdrawiam.
- marcinmijagi
- Pasjonat
Mam świdomość ze 0,01 lota to wciąż za duzo dla konta 100zl, na stronie 26 tego dziennika napisałem ze nie gram na % konta. Ostatnio dobrze mi szło i dlatego postanowiłem zwiekszyć wielkość/ilość pozycji, jak widać pośpieszyłem sie i mam nauczke. Trzeba teraz zrobić krok w tył i na spokojnie zbierać pipsy. Jeśli uda sie dojść do 1000zl to wtedy zaczne procentowo dobierać ryzyko. Dziś popełniłem błąd, wszedłem po zanegowaniu sygnału, otwierałem za dużo pozycji.
Dzieki że zagladasz, pozdrawiam.
Dzieki że zagladasz, pozdrawiam.
Cytaty, pipsów nie dają.
- marcinmijagi
- Pasjonat
...
Cytaty, pipsów nie dają.
- marcinmijagi
- Pasjonat
,,,
Cytaty, pipsów nie dają.
- marcinmijagi
- Pasjonat
ładnie, ja trzymam...
Cytaty, pipsów nie dają.