A kto to jest Dadas? Ktoś znany?ajron pisze:Czesc Dadas.ronni78 pisze:Załadowałem w S.
DayTrading: Wtorek 16.08.2016
Re: DayTrading: Wtorek 16.08.2016
- moneymaker
- Gaduła
Kurde, już wczoraj po postach szło wywnioskować, że to Dadas, beke se robi, wkręcając Waskarnak pisze:Dadas, czy potwierdzasz, że ronni78 to Ty?ajron pisze:Czesc Dadas.ronni78 pisze:Załadowałem w S.

Jeśli tak to raczej Pablo a nie Dadas - wszystko się zgadza...To tylko matematyka oparta na danych historycznych, nic więcej. I nie piszcie do mnie w sprawie programowania, nie mam czasu.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2016, 10:24 przez T-REX, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Dlaczego zmienił nicka?moneymaker pisze:Kurde, już wczoraj po postach szło wywnioskować, że to Dadas, beke se robi, wkręcając Wasajron pisze: Dadas, czy potwierdzasz, że ronni78 to Ty?
Poprzedni był bardzo profesjonalny.
Kabel wrócił wreszcie do kanału i powoli się odbija. Ten tydzień będzie ciekawy na tej parze
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
- harymilloki
- Maniak
Gold
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
No i teraz L DAX
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Wątpie, Dadas to wszystko wie najlepiej i o nic nie pyta tylko sam głosi prawdy absolutnekarnak pisze:Dlaczego zmienił nicka?moneymaker pisze:Kurde, już wczoraj po postach szło wywnioskować, że to Dadas, beke se robi, wkręcając Wasajron pisze: Dadas, czy potwierdzasz, że ronni78 to Ty?

-
- Fanatyk
niech przeidzie 23.6boogyman pisze:Kabel wrócił wreszcie do kanału i powoli się odbija. Ten tydzień będzie ciekawy na tej parze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na tym DAX30 dałem BE+ jak radziłeś i wyjęło go.Cblondyn pisze:Wątpie, Dadas to wszystko wie najlepiej i o nic nie pyta tylko sam głosi prawdy absolutnekarnak pisze:Dlaczego zmienił nicka?moneymaker pisze:
Kurde, już wczoraj po postach szło wywnioskować, że to Dadas, beke se robi, wkręcając Was