Jestem ciekaw miny Świeżaka co do tego ruchu

Farciarz pisze:ale pięknie wychylili się na ropie ponad opór i tną depozyty, Rafał jak to RSI teraz wygląda? pewnie już na ścianie leci, albo suficie, wytną, nabiorą leszczy w L i jutro grubas podejdzie do kompa i kliknie po sytym śniadaniu SELL
Jestem ciekaw miny Świeżaka co do tego ruchu
moim zdaniem, jutro będzie okazja, nie ma się co spieszyć, może i sam się pokuszę jutro na S, zobaczę, to kilka godzin będzie nakręcać, a rano przed sesją i tak grubas podbije żeby sprzedać lepiej, teraz za kilka godzin dane NZDBemowo1 pisze:pod coś podobnego wchodziłem wczoraj na S na edku (tu nie zaryzykuję). Cipka ze mnie zamknąłem L przy 42
Problem w tym, że ropa w ostatnim czasie silnie skorelowana była z edkiem.....?????Farciarz pisze:moim zdaniem, jutro będzie okazja, nie ma się co spieszyć, może i sam się pokuszę jutro na S, zobaczę, to kilka godzin będzie nakręcać, a rano przed sesją i tak grubas podbije żeby sprzedać lepiej,Bemowo1 pisze:pod coś podobnego wchodziłem wczoraj na S na edku (tu nie zaryzykuję). Cipka ze mnie zamknąłem L przy 42
Były że ropa będzie spadaćŚwieżak44 pisze:Wróciłem z roboty, 3 godziny i ropa poszła 2 dolary w górę.. Fajnie..Super.. Szkoda, że nie obstawiłem tego przed wyjściem.. Teraz juz wiem, dlaczego na H4 wskazywało mi twardo wzrosty od rana.. a na H1 spadek o 13.30. Na H1 była korekta a H4 właściwy, dużo większy ruch. Proste. Zawsze trzeba się kierować większym interwałem. Ale 2 dolary w ciągu 3 godzin.. Przesada..Dziś chyba żadnych danych nie było?
Może jednak z tymi S na ropie to niezły pomysł?Bemowo1 pisze:pod coś podobnego wchodziłem wczoraj na S na edku (tu nie zaryzykuję). Cipka ze mnie zamknąłem L przy 42
Może i tak, ale ja będę grał tylko na Lkarnak pisze:Może jednak z tymi S na ropie to niezły pomysł?Bemowo1 pisze:pod coś podobnego wchodziłem wczoraj na S na edku (tu nie zaryzykuję). Cipka ze mnie zamknąłem L przy 42