Rafał chwilaRafal152 pisze:Tomasz chyba trzeba ropę od nowa rysowaćpojechali
Tomasz196407 pisze:Rafał chwilaRafal152 pisze:Tomasz chyba trzeba ropę od nowa rysowaćpojechali
Świeżak by to chętnie rozrysował, ale poszedł czytać książki n ATRafal152 pisze:Tomasz196407 pisze:Rafał chwilaRafal152 pisze:Tomasz chyba trzeba ropę od nowa rysowaćpojechali
Mam nadziej że nie liczysz na spadki![]()
Bo jak nie dziś to jutro jesteśmy nad szczytami
Globtrexbanan_czikita pisze:nie ale chetnie obejrze. Jak masz link to przeslij mi priv. DziekiTomasz196407 pisze:Banan widziałeś długoterminową Dębowskiego EU?
Znajdą jeszcze miejsce żeby naoszukiwać, wychylą łeb jeszcze ponad 43,37 żeby dobrze wyciąć pozostałych, a potem bedzie nagle konsola, ja mam już oznaki misiowania też, ale niestety wycina będzie jeszcze, bez litościRafal152 pisze:
RSI z 15M zaraz mi na wykres wejdzie na WTI
Farciarz pisze:Znajdą jeszcze miejsce żeby naoszukiwać, wychylą łeb jeszcze ponad 43,37 żeby dobrze wyciąć pozostałych, a potem bedzie nagle konsola, ja mam już oznaki misiowania też, ale niestety wycina będzie jeszcze, bez litościRafal152 pisze:
Rafał co mam zmieniać,? jak zmieniasz oznaczenia w trakcie to lepiej od razu sie przyznaj do błędu,Rafal152 pisze:Farciarz pisze:Znajdą jeszcze miejsce żeby naoszukiwać, wychylą łeb jeszcze ponad 43,37 żeby dobrze wyciąć pozostałych, a potem bedzie nagle konsola, ja mam już oznaki misiowania też, ale niestety wycina będzie jeszcze, bez litościRafal152 pisze:
Zobacz sobie na goły wykres świecowy tygodniowy jaki piękny układ wzrostowy się rysujezdjęcia robić i do książek