DayTrading: Czwartek 11.08.2016
Re: DayTrading: Czwartek 11.08.2016
Dax na razie walka. Zobaczymy jak to się skończy. 10706 w S stoję. Sl ponad dzisiejszymi szczytami.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
-
- Fanatyk
zwyciężyszleechang pisze:Dax na razie walka. Zobaczymy jak to się skończy. 10706 w S stoję. Sl ponad dzisiejszymi szczytami.

-
- Gaduła
narazie góra do 1.13, a potem mozliwe ze nawet do 1.18 w perspektywie 2 miesiecy, ale jeszcze za wczesnie zeby dalszy ruch analizowacTomasz196407 pisze:Banan pokaż EUbanan_czikita pisze:bardzo dobre wejscie - tylko kierunek nie tenwarmia pisze:Jakoś nie bardzo sobie wyobrażam korzystniejsze wejscia .
Jeśli ktos jeszcze ma podobne zapatrywania, zeby nie przeszkadzac innym mile widziany kontakt na priv.
Byłbym zapomniał- target nie zmiescił sie na obrazku...
z takimi ramionami powinieneś przynajmniej trochę sforsować w dół, ale bądź czujny jak ważka na 10676 jak tam doleci, to nie koniec wzrostów, a to taki pierwszy punkt gdzie może odbićleechang pisze:Dax na razie walka. Zobaczymy jak to się skończy. 10706 w S stoję. Sl ponad dzisiejszymi szczytami.
drużyna zielonego ludka nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:z takimi ramionami powinieneś przynajmniej trochę sforsować w dół, ale bądź czujny jak ważka na 10676 jak tam doleci, to nie koniec wzrostów, a to taki pierwszy punkt gdzie może odbićleechang pisze:Dax na razie walka. Zobaczymy jak to się skończy. 10706 w S stoję. Sl ponad dzisiejszymi szczytami.
drużyna zielonego ludka nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa
Zaktualizuj dane.

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
dobry moment na S na ropie.....wycieli juz cała azje z nocy w pień
uważaj z tą S bo może bolećbatty pisze:dobry moment na S na ropie.....wycieli juz cała azje z nocy w pień
-
- Fanatyk
////////////////////////- wycofuje wpis, bez podania przyczyn
nie lubie tego EU, pisałem już o korektach na nim, podane przez analityków poziomy są kosmiczne-Przemek przy nich to malutki, juz wiem nawet dlaczego nie lubią fal Ell.
ale do rzeczy, zacząłbym od wyrysowania kanałów, moze tu Blondyn i Ci co sa spaecami cos podpowiedzą
Ewentualne rozliczenie korekty tej ostatniej
i wyższego rzędu korekta płaska ABC,
gdzie jest tu impuls do 1,18 ?
ponadto Fala C nigdy, jeszcze raz przenigdy nie jest trójką,
Szok,
ludzie nie słuchajcie nikogo!!

nie lubie tego EU, pisałem już o korektach na nim, podane przez analityków poziomy są kosmiczne-Przemek przy nich to malutki, juz wiem nawet dlaczego nie lubią fal Ell.

ale do rzeczy, zacząłbym od wyrysowania kanałów, moze tu Blondyn i Ci co sa spaecami cos podpowiedzą
Ewentualne rozliczenie korekty tej ostatniej
i wyższego rzędu korekta płaska ABC,
gdzie jest tu impuls do 1,18 ?
ponadto Fala C nigdy, jeszcze raz przenigdy nie jest trójką,
Szok,
ludzie nie słuchajcie nikogo!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2016, 17:11 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 7 razy.
ciekaw jestem jak u licha pokonacie to wsparcie na DAX 10676 MR. CHANG? 
PS. nareszcie, mam nadzieje, że to już te, początek pięknego zjazdu na GBP/NZD

PS. nareszcie, mam nadzieje, że to już te, początek pięknego zjazdu na GBP/NZD
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Gaduła
nie ale chetnie obejrze. Jak masz link to przeslij mi priv. DziekiTomasz196407 pisze:Banan widziałeś długoterminową Dębowskiego EU?