Witam
Gram jakiś i dzisiaj w nocy jedna z moich transakcji została z niewiadomych mi powodów zamknięta . Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć czy to był po prostu błąd platformy czy ja po prostu zrobiłem coś źle.
Wysyłam zdj w załączniku
Pozdrawiam
Zamknięcie transakcji
Zamknięcie transakcji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Zamknięcie transakcji
Witaj,
Dziwna sprawa, bo wygląda to jak zamknięcie z powodu rozjechania się spreadu ale po reakcji rynkowej jakby nie widać tego żeby mogło to mieć miejsce na aż tak dużą skalę. Może był tam jakiś błąd ceny na wykresie (bad tick), który zdążyli skorygować. Proponuję zatem zapytać brokera.
Dziwna sprawa, bo wygląda to jak zamknięcie z powodu rozjechania się spreadu ale po reakcji rynkowej jakby nie widać tego żeby mogło to mieć miejsce na aż tak dużą skalę. Może był tam jakiś błąd ceny na wykresie (bad tick), który zdążyli skorygować. Proponuję zatem zapytać brokera.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
A czy taki bad tick pojawia sie takze na kontach realnych ?
Sporadycznie może się zdarzać wszędzie ale w takich przypadkach wystarczy zgłosić reklamację i w 99,9% przypadkach zostaje ona od razu uwzględniona więc właściwie nie ma obawalf7 pisze:A czy taki bad tick pojawia sie takze na kontach realnych ?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu