Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
-
- Maniak
Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
@davidfx no mega gosciu jestes na tym wykresie historycznym 

wiem dziekiirmentruda pisze:@davidfx no mega gosciu jestes na tym wykresie historycznym

ty tez calkiem niezly jestes na wykresach historycznych nzd/usd rozwaliles jak Goldman przy sniadaniu

pewnie juz jestes multimiliarderem dzieki tylko kiwi i kto by pomyslal

kazdy ma swojego czarnego konia

Ostatnio zmieniony 07 sie 2016, 09:37 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
tu nie ma co za bardzo komentowac Fox wciaga swoje ofiary w eski na pewno bedzie wiele prob aby uwiarygodnic ze eski sa realne a potem niespodzianka wystrzal w kosmos

depozyty detalistow wyzerowane analitycy przeciez to bylo wiadomo BOJ w koncu wkracza do akcji

taka jest rzeczywistosc manipulacja jest totalna wielopoziomowa Fox to apokaliptyczna bestia

"Tu jest potrzebna mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć."
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
No to zróbmy symulację na przyszły tydzień, jestem ciekaw, czy michosz by podobnie policzył levele

Fox w swoim zywiole

tapla sie w depozytach jak swinia w blocie hehe

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
niby to takie proste a ty i tak liczysz tylko do dwóchDavidFx pisze:
na edku wyglada na to ze beda tylko 2 levele i lecimy w gore
Super jest CJ bo mozna wrecz na "pale" wchodzic mega kapitalem taka jest niebywala skutecznosc tylko widzisz i walisz z grubej rury i w tym jest przewaga CJa nad wszystkimi innymi "szkoleniowcami" tam musisz analizowac 5 interwalow szukac patrzec czekac myslec i sto tysiecy innych rzeczy robic ktore powoduja juz samo przez siebie ze jakosc traidingu spada stad marne rezultaty sie uzyskuje![]()
CJ jest geniuszem potem dlugo dlugo nic przepasc i reszta
bo CJ to nie tylko 1,2,3 to wierzcholek gory lodowej jest o wiele wiecej niz wam sie wszystkim wydaje

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzystaas28 pisze:niby to takie proste a ty i tak liczysz tylko do dwóchDavidFx pisze:
na edku wyglada na to ze beda tylko 2 levele i lecimy w gore
Super jest CJ bo mozna wrecz na "pale" wchodzic mega kapitalem taka jest niebywala skutecznosc tylko widzisz i walisz z grubej rury i w tym jest przewaga CJa nad wszystkimi innymi "szkoleniowcami" tam musisz analizowac 5 interwalow szukac patrzec czekac myslec i sto tysiecy innych rzeczy robic ktore powoduja juz samo przez siebie ze jakosc traidingu spada stad marne rezultaty sie uzyskuje![]()
CJ jest geniuszem potem dlugo dlugo nic przepasc i reszta
bo CJ to nie tylko 1,2,3 to wierzcholek gory lodowej jest o wiele wiecej niz wam sie wszystkim wydaje

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Mam tylko szybkie pytanko David...czy Twoje posty to jakaś forma trollowania?
Jeśli tak to spoko, tylko daj znać, bo niektórzy mogą pomyśleć, że to jest na poważnie.
Ogólnie strzelasz zleceniami na lewo i prawo, raz góra, raz dół...dodajesz dziwne cytaty, porównania i filozofie..i to się nawet z uśmiechem czyta tylko napisz, że to dla fun'u..bo jeszcze ktoś pomyśli, że tak można zarabiać
Jeśli tak to spoko, tylko daj znać, bo niektórzy mogą pomyśleć, że to jest na poważnie.
Ogólnie strzelasz zleceniami na lewo i prawo, raz góra, raz dół...dodajesz dziwne cytaty, porównania i filozofie..i to się nawet z uśmiechem czyta tylko napisz, że to dla fun'u..bo jeszcze ktoś pomyśli, że tak można zarabiać

-
- Fanatyk
Witam,gientek pisze:Mam tylko szybkie pytanko David...czy Twoje posty to jakaś forma trollowania?
Dawid taki jest

moim zdaniem nie bedzie juz dobrego up dla eu,
to samo z dax na sell,
kto nie strzela na prawo i lewo niech pierwszy rzuci we mnie kamien
ku*wa zeby tylko nie bolalo
mowcie co chcecie ja wiem swoje

mowcie co chcecie ja wiem swoje

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!