DayTrading: Środa 03.08.2016
Re: DayTrading: Środa 03.08.2016
Jest jakaś para która robi jakieś ruchy poza G/J ?, bo i on dzisiaj kiepsko a znowu na inne pary szkoda czasu.
- pl-samurai
- Pasjonat
Wczoraj pytalem - dzisiaj ponownie - macie jakis pomysl na usd/jpy? Po nocy myslalem ze cos sie wyklaruje a tu dalej nic.
- fxmagazine
- Stały bywalec
Aktualnie na parze EURUSD na interwale H4 broniona jest strefa oporu przy poziomie 1.1230. W tym miejscu wypada wspólczynnik 61.8% oraz geoemtria 1:1 (FE100) na potenjcalnej korekcie prostej ABCD.
Jeżeli doszłoby do wybicia tej strefy górą to jednym z możliwych scenariuszy będzie wyrysowanie struktury harmonicznej wewnętrznej, wtedy strefa oporu będzie wynikać z clustra Fibonacciego 78.6% fali XA + 161.8% fali BC.
Jeżeli doszłoby do wybicia tej strefy górą to jednym z możliwych scenariuszy będzie wyrysowanie struktury harmonicznej wewnętrznej, wtedy strefa oporu będzie wynikać z clustra Fibonacciego 78.6% fali XA + 161.8% fali BC.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam take profit ustawiony na 100.010.pl-samurai pisze:Wczoraj pytalem - dzisiaj ponownie - macie jakis pomysl na usd/jpy? Po nocy myslalem ze cos sie wyklaruje a tu dalej nic.
Chyba żegnamy się z poziomem powyżej 100 przynajmniej na jakiś czas, chyba że BOJ zacznie działać (w ukryciu lub zainterweniuje oficjalnie).
The only way is up
gbpaud, gbpnzd, euraud, eurnzd - grupa pipsodajek ; )kolbi123 pisze:Jest jakaś para która robi jakieś ruchy poza G/J ?, bo i on dzisiaj kiepsko a znowu na inne pary szkoda czasu.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
imo dla edka maksymalny poziom na dzisiaj to 1,13 jeśli miałby dalej spadać. zamknięcie powyżej to duża szansa na wzrosty
-- Dodano: 03 sie 2016, 09:02 --
-- Dodano: 03 sie 2016, 09:02 --
i jeszcze jeden wykresadk77 pisze:imo dla edka maksymalny poziom na dzisiaj to 1,13 jeśli miałby dalej spadać. zamknięcie powyżej to duża szansa na wzrosty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ujek jest w trendzie spadkowym, czekamy na ewentualne uklepanie dna. Jak będzie sygnał na S lub B, oczywiście wg mojej oceny, podzielę się tą wiadomością na forumpl-samurai pisze:Wczoraj pytalem - dzisiaj ponownie - macie jakis pomysl na usd/jpy? Po nocy myslalem ze cos sie wyklaruje a tu dalej nic.

be zahaczenia o 97 to raczej wzrostów bym się nie spodziewał, zakładając spadki na indeksachWoolf pisze:Ujek jest w trendzie spadkowym, czekamy na ewentualne uklepanie dna. Jak będzie sygnał na S lub B, oczywiście wg mojej oceny, podzielę się tą wiadomością na forumpl-samurai pisze:Wczoraj pytalem - dzisiaj ponownie - macie jakis pomysl na usd/jpy? Po nocy myslalem ze cos sie wyklaruje a tu dalej nic.
Kabel- jak myślicie co będzie się dziś działo na tej parze przed jutrzejszymi danymi o inflacji z GBP i decyzją o stopach? Wczoraj niezły rajdzik. Dziś wszystko możliwe, ale docelowo uważam że trzeba grać na S. tylko od jakich poziomów?
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
- fx-technik
- Fanatyk
Ty się pochwal swoimi pudłami.
Wczoraj miało być wg, ciebie do góry - GJ pojechał na dół.
Potem miało być na dół, to GJ pojechał do góry.
Ty nie masz bladego pojęcia o tym, co robisz.
Teraz piszesz, że do góry, GJ zaraz będzie spadać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?