Najczęściej takie wyjazdy na DAX kończą się szybkimi spadkami, ale póki co domknęli lukę i stoją, więc kierunek zobaczymy po otwarciu w Stanach. Ogólnie w ciągu ostatnich tygodni zupełnie wyciszono negatywne tematy i nagłaśniano wszystkie pozytywne, więc myślę, że wszystko co dobre już się wydarzyło. Jeżeli PMI w Chinach nie podbiją indeksów, to pozostaje otwierać S.Świeżak44 pisze:Falstart był, ale coś jest na rzeczy.. Nie wierzę, żeby się aż tak pomylili.. Oni chcą rosnąć.pik pisze:Czyżby DAX odstawił dzisiaj falstart? Ciekawe, czy się wybronią, bo to dzisiejsze rozpoczęcie było samobójcze, a S&P raczej im nie pomoże. Ten tydzień może być interesujący.
DayTrading: Poniedziałek 01.08.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 01.08.2016
[quote="highend"]#OFF TOPIC NIE DT#
Jak zarobić 100.000 PLN - ryzykując około 6000-7000 PLN na jednym locie.
https://www.mql5.com/en/charts/5545397/ ... kerage-and
do tego + SWAP dodatni i to nie mały (+90 PLN dziennie na 1 lot sell na USDTRY)
miesiąc trzymania pozycji = 2700 PLN na samym swapie na plus.
zwiększając pozycję do 10 lotów = okrągły MILION na TP
plus dodatkowo dodatni swap.
U jakiego brokera masz +90zł swapu ?
Jak zarobić 100.000 PLN - ryzykując około 6000-7000 PLN na jednym locie.
https://www.mql5.com/en/charts/5545397/ ... kerage-and
do tego + SWAP dodatni i to nie mały (+90 PLN dziennie na 1 lot sell na USDTRY)
miesiąc trzymania pozycji = 2700 PLN na samym swapie na plus.
zwiększając pozycję do 10 lotów = okrągły MILION na TP
plus dodatkowo dodatni swap.
U jakiego brokera masz +90zł swapu ?

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Powiem tak, że jeżeli pęknie, to lecim na 9800 (CFD Cash).pik pisze:Czyżby DAX odstawił dzisiaj falstart? Ciekawe, czy się wybronią, bo to dzisiejsze rozpoczęcie było samobójcze, a S&P raczej im nie pomoże. Ten tydzień może być interesujący.
Nie, że od razu dzisiaj...
-- Dodano: 01 sie 2016, 13:14 --
5 godzin pod rząd spadków, a Świeżakowi rośnie ... LOL!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Pięknie, luka na dax domknięta 100 %. Tydzień zarobiony. Podziękował
Jesteśmy przy poziomie przed Brexitem, decyzje banków centralny przeszły bez większego echa, więc pozostają PMI Chin i wyniki spółek w USA. Nawet gdyby mieli iść w górę, to już należy się mała korekta, żeby można było dokupić akcji. To wersja dla optymistów.fx-technik pisze:Powiem tak, że jeżeli pęknie, to lecim na 9800 (CFD Cash).pik pisze:Czyżby DAX odstawił dzisiaj falstart? Ciekawe, czy się wybronią, bo to dzisiejsze rozpoczęcie było samobójcze, a S&P raczej im nie pomoże. Ten tydzień może być interesujący.
Nie, że od razu dzisiaj...
Ja trzymam się wersji, że ze wzrostów nic nie będzie i trzeba się ustawiać pod dobre S. Jak komuś udało się ustawić S powyżej 10450, to ma bardzo dobrą i bezpieczną pozycję.
Dax pokazał kierunek. Ktoś ma S od 10500?:)
UsdTry swap na mForex.
Na keystock tylko 26PLN na plus na locie dziennie
UsdTry swap na mForex.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Chyba z tymi punktami to pomyłka.highend pisze:Dax pokazał kierunek. Ktoś ma S od 10500?:)
UsdTry swap na mForex.
Pozycja długa generuje -95 pln, a pozycja krótka +49,99
Jeszcze kasowy w stanach się nie określił, a juz dzielicie skórę na niedźwiedziu..
Musi być jakieś podbicie jeszcze na kasowym i dopiero ewentualne spadki. Choć ja wyczuwam jakis mały podstęp... Nie wierzę, że stany się dziś stoczą..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
BZWBK daje swap na S=>5,672pips x 1,3113=7,437 pln za 0,1 lota. To 1 lot = 74,37plnWoolf pisze:Chyba z tymi punktami to pomyłka.highend pisze:Dax pokazał kierunek. Ktoś ma S od 10500?:)
UsdTry swap na mForex.
Pozycja długa generuje -95 pln, a pozycja krótka +49,99
- fx-technik
- Fanatyk
Tu jest ta bariera co do spadków.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !