No i dobrze bo moje 1:1 wypada na TP2, zobaczymy czy ugrają.MERLIN pisze:Przespałeś zwierzaka - TP1 z BATA zaliczoneandrut pisze:Cześć P. masz może jakiegoś zwierzaka na Kiwi, bo chyba ślepy jestem?MERLIN pisze:Bemowo na EU 3w1 mogę wykreślić ,można sobie wybrać ,puzzle jak nicTrzeba polować dalej
DayTrading: Czwartek 28.07.2016
Re: DayTrading: Czwartek 28.07.2016
zapomnijcie o eLkach na rzezniku czeka nas spadek na 136 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
free your mindDavidFx pisze:zapomnijcie o eLkach na rzezniku czeka nas spadek na 136

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:free your mindDavidFx pisze:zapomnijcie o eLkach na rzezniku czeka nas spadek na 136

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- moneymaker
- Gaduła
Nie wiadomo ile będzie, wiadomo, że to będzie i trzymać cross-y japońskie na noc nie jest bezpiecznie:
http://pl.investing.com/economic-calendar/
PS nie wiem, czy zauważyliście, ale ruch na jenie spowodował także ruch na aud i nzd, nie duży, ale jednak; trzymanie cross-ów tych walut na noc również może nie być bezpieczne.
http://pl.investing.com/economic-calendar/
PS nie wiem, czy zauważyliście, ale ruch na jenie spowodował także ruch na aud i nzd, nie duży, ale jednak; trzymanie cross-ów tych walut na noc również może nie być bezpieczne.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2016, 20:32 przez moneymaker, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Mi wystarczy!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
a mi niefx-technik pisze:Mi wystarczy!

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
To se siedź i się napalaj, młodziku!Farciarz pisze:a mi niefx-technik pisze:Mi wystarczy!
Zaraz będzie retest w dół.
A ty się będziesz dalej denerwował.
Ja sobie spokojnie poczekam.
Będzie kolejna okazją, to wezmę jeszcze raz.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2016, 20:40 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
EU: jak przeleci przez 1.1060 to bardzo możliwy ten zielony poziom:
pzdrRe: DayTrading: Czwartek 28.07.2016
sam jesteś jak retestfx-technik pisze:To se siedź i się napalaj, młodziku!Farciarz pisze:a mi niefx-technik pisze:Mi wystarczy!
Zaraz będzie retest w dół.
A ty się będziesz dalej denerwował.
Ja sobie spokojnie poczekam.
Będzie kolejna okazją, to wezmę jeszcze raz.

wiesz, że ci co mają pojecie o FX wiedzą, że ty kompletnie nic nie umiesz, z charakteru twoich wypowiedzi wynika coś jeszcze, ale nie będę cię pouczał co należałoby zrobić...
Ostatnio zmieniony 28 lip 2016, 20:43 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.