DayTrading: Czwartek 28.07.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 29 lip 2016, 00:00

Wzrost
5
38%
Bez zmian
5
38%
Spadek
3
23%

Liczba głosów: 13

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 28.07.2016

Nieprzeczytany post autor: kolbi123 »

Usd/cad 2 razy dzisiaj uratowało, gdyby był odrobine słabszy to miałbym S juz z 2 miejsc, pytanie czemu chce to S ?.Tz juz nie chce teraz, ale cały dzień szukałem S.

-- Dodano: czw 28-07-2016, 14:13 --
kolbi123 pisze:Usd/cad 2 razy dzisiaj uratowało, gdyby był odrobine słabszy to miałbym S juz z 2 miejsc, pytanie czemu chce to S ?.Tz juz nie chce teraz, ale cały dzień szukałem S.
Edit teraz po sesji widze jakie to było głupie :).

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Mi się trochę nie chce wierzyć, że amerykanie spadną z takiej płaskiej korekty.. no ale jest to możliwe.. Co prawda nie moge znaleźć tego typu zwały, ale wszystko jest możliwe.. Wskaźniki nagrzane porządnie..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Świeżak44 pisze:Mi się trochę nie chce wierzyć, że amerykanie spadną z takiej płaskiej korekty.. no ale jest to możliwe.. Co prawda nie moge znaleźć tego typu zwały, ale wszystko jest możliwe.. Wskaźniki nagrzane porządnie..

Wszytko mozliwe z tego co ja widze, to dzien w dzien jest cos co wydaje sie byc nie mozliwe, raz tu raz tam, coś wbrew ogolno przyjetym zasadą

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

Świeżak44 pisze:Mi się trochę nie chce wierzyć, że amerykanie spadną z takiej płaskiej korekty.. no ale jest to możliwe.. Co prawda nie moge znaleźć tego typu zwały, ale wszystko jest możliwe.. Wskaźniki nagrzane porządnie..
Będzie się działo i to sporo , najpierw wyniki Google co już nieraz była ostra jazda po 22 a nad ranem bank Japonii

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

DAX30 nie zaliczył 10400, a niewiele brakowało...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

następne cześć świec m5 na gbp/jpy powinno być bardzo bullish, popyt zaczyna wygrywać walkę, będą podciągać 1h w górę

trzeba trzymać L z zaciśniętymi zębami :563:

walka o dominacje w kanale m5
Obrazek
Ostatnio zmieniony 28 lip 2016, 15:48 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Farciarz pisze:następne cześć świec m5 na gbp/jpy powinno być bardzo bullish, popyt zaczyna wygrywać walkę, będą podciągać 1h w górę

trzeba trzymać L z zaciśniętymi zębami :563:

G/J marna sesja małe swiece ciezko go wyczuć, lepiej czekać na ruch szybki i dopiero coś szukać, ale moge sie mylić.

Zresztą dzisiaj w 1 godzinie był ruch reszta to szkoda prądu czasu, generalnie ruch na 15pip to jest kilka bitych godzin.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

fx-technik pisze:
Farciarz pisze:kontynuacja korekty nr 2 na gbp/jpy z potencjalnym celem dla odważnych :P

Obrazek
Jak przejdzie na L stronę mocy, to lepiej powinno dać.
testują wszystko co możliwe, tyle zachodu, aby wyjść tylko lekko powyżej 138, nie wydaje mi się też

Belon, czy ten scenariusz dalej aktualny?
Obrazek
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

nad czym się tu zastanawiać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Farciarz pisze:
fx-technik pisze:
Farciarz pisze:kontynuacja korekty nr 2 na gbp/jpy z potencjalnym celem dla odważnych :P

Obrazek
Jak przejdzie na L stronę mocy, to lepiej powinno dać.
testują wszystko co możliwe, tyle zachodu, aby wyjść tylko lekko powyżej 138, nie wydaje mi się też

Belon, czy ten scenariusz dalej aktualny?
Obrazek

To wszystko tak chodzi, mnie to dziwi na prawdę np taka ropa ileż mozna sie krecić, obojetnie gdzie ona nie pójdzie po piersej H1 75% osób i tak zamknie, nawet gdyby miało isc np do samej góry, i wiele innych par w zasadzie to g/j jest jednyną sensowną parą, ponieważ zazwyczaj w końcu jest ruch i to z reguły dosyć duzy.

Zablokowany