zaczęło sięFarciarz pisze:z tym gj ...
h4, h6, h8, D1 wszystko na grube S, ale m5 m15 nadal sobie pobrykuje, ale jak runie niżej jak 135 to tam najwięksi Egipcjanie polegną, zaczną się MC-e na całego i musimy przetestować wtedy 130, pytanie kiedy ruszymy, a właściwie co my tu jeszcze robimy na 137+
PS to może być skok na bank, wnioski pozostawiam Państwu
DayTrading: Wtorek 26.07.2016
Re: DayTrading: Wtorek 26.07.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Dobra, to ja rozpoczynam na dziś
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:08 --
U Was też tak gorąco jak u mnie? Czy już się ochłodziło?
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:09 --
suszy mnie jak po wiejskiej zabawie
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:10 --
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:11 --
Kundzi wrzuć swoją analizę - nie wstydź się śmiało
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:12 --
O Kundziu zniknął
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:08 --
U Was też tak gorąco jak u mnie? Czy już się ochłodziło?
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:09 --
suszy mnie jak po wiejskiej zabawie
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:10 --
Co się zaczęło?Farciarz pisze:zaczęło sięFarciarz pisze:z tym gj ...
h4, h6, h8, D1 wszystko na grube S, ale m5 m15 nadal sobie pobrykuje, ale jak runie niżej jak 135 to tam najwięksi Egipcjanie polegną, zaczną się MC-e na całego i musimy przetestować wtedy 130, pytanie kiedy ruszymy, a właściwie co my tu jeszcze robimy na 137+
PS to może być skok na bank, wnioski pozostawiam Państwu
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:11 --
Kundzi wrzuć swoją analizę - nie wstydź się śmiało
-- Dodano: 26 lip 2016, 21:12 --
O Kundziu zniknął

- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
O, jeden wskaźniczek - niby kreseczka, a jak ładniej wykresik wyglądafx-technik pisze:
Strzałeczki razem ze średnią w komplecie????
- fx-technik
- Fanatyk
E tam! To nic nie znaczy. Takie tam małe trady na fuksa.Bemowo1 pisze:O, jeden wskaźniczek - niby kreseczka, a jak ładniej wykresik wyglądafx-technik pisze:
Strzałeczki razem ze średnią w komplecie????
Zaraz się może okazać, że strzałka zniknie, a linie będą po drugiej stronie.
To tylko w historii dobrze wygląda.
-
- Bywalec
Bemowo1 z tego co pamietam Ty chyba korzystasz z TMSa...
Dostałeś może takiego emaila?
Po raz kolejny leca w kulki...
,,Szanowni Państwo,
Informujemy, że ze względ�w technicznych czasowo zawieszona zostaje możliwość otwierania nowych pozycji na instrumentach CFD na akcje.
Klienci kt�rzy posiadają otwarte pozycje, mogą je bez przeszk�d zamknąć. Na wszystkich pozostałych instrumentach, handel odbywa się bez przeszk�d.
O ponownym przywr�ceniu możliwości otwierania pozycji, poinformujemy osobnym komunikatem.
Przepraszamy za utrudnienia. ,,
,,Szanowni Państwo,
Informujemy, że ze względ�w technicznych czasowo zawieszona zostaje możliwość otwierania nowych pozycji na instrumentach CFD na akcje.
Klienci kt�rzy posiadają otwarte pozycje, mogą je bez przeszk�d zamknąć. Na wszystkich pozostałych instrumentach, handel odbywa się bez przeszk�d.
O ponownym przywr�ceniu możliwości otwierania pozycji, poinformujemy osobnym komunikatem.
Kolejny dzień za nami...4 transakcje, 4 in plus, 448,88 in plus.
Otwarty sell gbpusd plus sell dax30.
Total strata: -58 zł
- fx-technik
- Fanatyk
No to już jakby straty nie było!Ambasador pisze:Kolejny dzień za nami...4 transakcje, 4 in plus, 448,88 in plus.
58 to tez strata to raz:) dwa - obie pozycje na razie in minus. Aczkolwiek często mając stratne pozycje otwarte budowałem kapitał równocześnie na te straty:)fx-technik pisze:No to już jakby straty nie było!Ambasador pisze:Kolejny dzień za nami...4 transakcje, 4 in plus, 448,88 in plus.
Jutro jak total strata pierwszy raz od początku grania będzie in plus - wrzucę jakieś statystyczne podsumowanie:)
nie sprawdzałem, we fabryce jeszcze sie robi (nie mam dostępu do metatradera, a w telefonie nima). Na akcjach nie gram....mariozab1979 pisze:Bemowo1 z tego co pamietam Ty chyba korzystasz z TMSa...
,,Szanowni Państwo,
-- Dodano: 26 lip 2016, 22:26 --
Też mam taki jeden wskaźnik, który co chwilę zmienia nastawienie. Ale ostatnio przypomniałem sobie o chanel scalper (ktoś na forum wkleił fotkę z tym wskaźnikiem w tle) i wczoraj ściągnąłem go po latach. Z dużej ilości ścierwa które jest na stronie mql, ten wskaźnik uważam za fajny. Niestety nie potrafię go wkleić do automatu (otwiera tylko longi)fx-technik pisze: E tam! To nic nie znaczy. Takie tam małe trady na fuksa.
Zaraz się może okazać, że strzałka zniknie, a linie będą po drugiej stronie.
To tylko w historii dobrze wygląda.
(prawdopodobnie EA będzie miało wynik zbliżony do P SAR, czyli kiepawy)
Ostatnio zmieniony 26 lip 2016, 22:29 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.