-- Dodano: 22 lip 2016, 21:30 --
O widzę, że tsunami stopkę usunął. W sumie chyba dobrze, bo jak się zastanowisz, to chyba dojdziesz do wniosku, że nie była ona fortunna i dyskredytowała wielu.
Tak usunąłem. Niech każdy traduje jak chce.moneymaker pisze:Miałem coś napisać, ale gram (póki co na demo) i jak przeczytałem stopke, doszedłem do wniosku, że nie ma sensu; aczkolwiek do oglądania moich projekcji zachęcam
-- Dodano: 22 lip 2016, 21:30 --
O widzę, że tsunami stopkę usunął. W sumie chyba dobrze, bo jak się zastanowisz, to chyba dojdziesz do wniosku, że nie była ona fortunna i dyskredytowała wielu.
W zasadzie szkoda czasu na demo i szkoda czasu na mikro loty.moneymaker pisze:Widzę rejestracje 2012, odniesiesz się w jakiś sposób do tego co napisałeś?
Czytałem Twoje, i nie wiedziałem, źe taki głupkowaty jesteś, ale Twoja racja jest:)TsunamiPL pisze:W zasadzie szkoda czasu na demo i szkoda czasu na mikro loty.moneymaker pisze:Widzę rejestracje 2012, odniesiesz się w jakiś sposób do tego co napisałeś?
Młody wykształcony człowiek jest w stanie zarobić w Polsce około 4-5 tyś zł netto miesięcznie - przynajmniej w Warszawie.
Żeby gra na forexie była opłacalna trzeba zarabiać 5 tyś zł miesięcznie (minus19% podatku).
Da to zarobek porównywalny z niezłą pracą, przy czym składek emerytalnych nie ma i trzeba zarejestrować się jako bezrobotny w Urzędzie Pracy, żeby mieć ubezpieczenie zdrowotne.
Takie luźne przemyślenia.
Dziś 9 transakcji, 8 in plus. +951. Roznica taka, ze otworzylem i zostawilem na weekend gbpusd sell. Zobaczymy jak po weekendzie sie otworzy.TsunamiPL pisze:Jak tam panowie i panie ?
Zadowoleni z wyników w tym tygodniu ?
Ja przyznaję że to był finansowo bardzo dobry tydzień (chociaż zawsze mógł być lepszy)