DayTrading: Czwartek 21.07.2016
Re: DayTrading: Czwartek 21.07.2016
technik dziś jest jak "przyczajony tygrys, ukryty smok" myśli sobie pewnie, Farciarz się mądruje, jak tylko cena runie w dół, polecą w moim kierunku obelgi o hazardzie itd, taka z niego jest "zgaduj zgadula", obawiam się, ze jak wywali górą chłop może się całkowicie załamać, bo w jego SL, ani krzty nie wierzę, ciągnie straty, piramiduje i tylko tak na razie utrzymuje się na powierzchni
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Tomek weż pod uwagę miesięczny na złocie na ta chwile jakby się zamknie w ten sposób to sprowokują rynek do dalszych spadków a zostało im tylko tydzień więc byczki muszą się już wziąć mocno do pracy 
FED 27 pomoże dalszym up
Zgodzę się jeszcze na taki scenariusz że się odbija od czerwonego polecą na 38 i w przyszłym tygodniu ostry rajd nad 1335

FED 27 pomoże dalszym up
Zgodzę się jeszcze na taki scenariusz że się odbija od czerwonego polecą na 38 i w przyszłym tygodniu ostry rajd nad 1335
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Rafal152 pisze:Tomek weż pod uwagę miesięczny na złocie na ta chwile jakby się zamknie w ten sposób to sprowokują rynek do dalszych spadków a zostało im tylko tydzień więc byczki muszą się już wziąć mocno do pracy
FED 27 pomoże dalszym up
masz racje,
przypatrz sie usdtry, mysle że jest potencjał,

eu daj sobie spokój
Tomasz196407 pisze:Rafal152 pisze:Tomek weż pod uwagę miesięczny na złocie na ta chwile jakby się zamknie w ten sposób to sprowokują rynek do dalszych spadków a zostało im tylko tydzień więc byczki muszą się już wziąć mocno do pracy
FED 27 pomoże dalszym up
masz racje,
przypatrz sie usdtry, mysle że jest potencjał,(wcześniej wstawiłem)
eu daj sobie spokój
edka tak z doskoku dla zabawy
Ropa to mój konik

Złoto też lubię bo jak już idą to po całości

-
- Fanatyk
tak jak wczorajRafal152 pisze:Tomasz196407 pisze:Rafal152 pisze:Tomek weż pod uwagę miesięczny na złocie na ta chwile jakby się zamknie w ten sposób to sprowokują rynek do dalszych spadków a zostało im tylko tydzień więc byczki muszą się już wziąć mocno do pracy
FED 27 pomoże dalszym up
masz racje,
przypatrz sie usdtry, mysle że jest potencjał,(wcześniej wstawiłem)
eu daj sobie spokój
Ropa to mój konik![]()
Turcja wprowadza stan wyjatkowy,
inf. za Tradebeat
[/quote]
masz racje,
(wcześniej wstawiłem)
eu daj sobie spokój[/quote]
Ropa to mój konik
[/quote]
tak jak wczoraj
inf. za Tradebeat[/quote]
To tym bardziej złoto pójdzie do góry jako bezpieczna przystań w czasie podniesionego ryzyka .
Nie czytam prasy nie wiem co się dzieje i nie chce wiedzieć
Ja się spodziewam dużych ruchów wzrostowych na ropie w czorajsza L zabezpieczona dziś dorzuciłem WTI na L i czekam
masz racje,

eu daj sobie spokój[/quote]
Ropa to mój konik

tak jak wczoraj
inf. za Tradebeat[/quote]
To tym bardziej złoto pójdzie do góry jako bezpieczna przystań w czasie podniesionego ryzyka .
Nie czytam prasy nie wiem co się dzieje i nie chce wiedzieć

Ja się spodziewam dużych ruchów wzrostowych na ropie w czorajsza L zabezpieczona dziś dorzuciłem WTI na L i czekam

- fx-technik
- Fanatyk
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Na h1 na tym gbp/jpn gdzie byś dał open a gdzie stopa ?fx-technik pisze:-- Dodano: 21 lip 2016, 10:01 --
edkiem mnie zmarszczyłeś, ale zgadza się.fx-technik pisze:-- Dodano: 21 lip 2016, 10:01 --
Kabel natomiast tak
- fx-technik
- Fanatyk
Już mi zarabia.kolbi123 pisze:Na h1 na tym gbp/jpn gdzie byś dał open a gdzie stopa ?fx-technik pisze:-- Dodano: 21 lip 2016, 10:01 --
TP jakieś 54 pips.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !