DayTrading: Czwartek 21.07.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 lip 2016, 00:00

Wzrost
7
47%
Bez zmian
2
13%
Spadek
6
40%

Liczba głosów: 15

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 21.07.2016

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Rafal152 pisze:
Tomasz196407 pisze:
Rafal152 pisze:
Złoto fajnie wystartowało . Warte L ale mnie już nie stać :D :p
Może i tak, bardzo spadkowo to wygląda
moim zdaniem jeszcze raz zejście w dół i ewentualne odbicie

Jak to ktoś kiedyś powiedział to budowali duży knot pod świece wzrostowa z tej tygodniówki zrobi się piękny PIN :mrgreen: chyba
Rafał zważaj na słowa, bo zostaniesz od razu skrytykowany

nikt nie chce tej pary analizować tzw trynkiewicz, a moim zdaniem bardzo ładnie dla wszystkich tu i wogóle strategii jest dobry do analiz, musze poszukać sobie zwolenników gdzie indziej :mrgreen:

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

nie popuszczą, gej, TP z reki w okolicy 143,10 :p
zaraz wyrzuci w górę

PS. do danych jeszcze 1.5h
Ostatnio zmieniony 21 lip 2016, 08:56 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

Jak to ktoś kiedyś powiedział to budowali duży knot pod świece wzrostowa z tej tygodniówki zrobi się piękny PIN :mrgreen: chyba[/quote]

nikt nie chce tej pary analizować tzw trynkiewicz, a moim zdaniem bardzo ładnie dla wszystkich tu i wogóle strategii jest dobry do analiz, musze poszukać sobie zwolenników gdzie indziej :mrgreen:[/quote]

Tomek mam to wielkim poważaniu co kto o mnie myśli , nie oni zarabiają dla mnie pieniądze tylko ja sam a z tego co pokazuje tutaj na trejdach na żywo nie z historii widać że dość dobrze to robię .

Dużo osób dałem na ignora i mam gdzieś kogoś kto nie daje wykresów tylko zabiera głos żeby coś idiotycznego powiedzieć a przede wszystkim oceniać

Poszukam kiedyś czytałem fantastyczny artykuł na temat powiązań cen żłota z cenami dolara . Dlatego zwracam uwagę na korelacje pomiędzy edkiem a złotem .

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Rafal152 pisze:Jak to ktoś kiedyś powiedział to budowali duży knot pod świece wzrostowa z tej tygodniówki zrobi się piękny PIN :mrgreen: chyba

nikt nie chce tej pary analizować tzw trynkiewicz, a moim zdaniem bardzo ładnie dla wszystkich tu i wogóle strategii jest dobry do analiz, musze poszukać sobie zwolenników gdzie indziej :mrgreen:[/quote]

Tomek mam to wielkim poważaniu co kto o mnie myśli , nie oni zarabiają dla mnie pieniądze tylko ja sam a z tego co pokazuje tutaj na trejdach na żywo nie z historii widać że dość dobrze to robię .

Dużo osób dałem na ignora i mam gdzieś kogoś kto nie daje wykresów tylko zabiera głos żeby coś idiotycznego powiedzieć a przede wszystkim oceniać

Poszukam kiedyś czytałem fantastyczny artykuł na temat powiązań cen żłota z cenami dolara . Dlatego zwracam uwagę na korelacje pomiędzy edkiem a złotem .[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Też sposób na analize, dodatkowo 10latki amerykańskie,

a według mnie technicznie jest tak:
duża fala A bądź 1, korekta 38,2 fala B badź 2
i do góry fala C badź 3,

poziom obecnego spadku nie osiągnął nawet 38.2,
dlatego mysle że bedzie jeszcze jeden zjazd

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
USDTRY

wykres tygodniowy tu : http://forex-nawigator.biz/forum/topic- ... ml#p825082

z mniejszych interwałów zaznaczyłem kanał na który cena zareagowała,
dodatkowo jest impuls który może byc cześcią 5 fali w ED
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2016, 09:40 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kolbi123 »

Edek efekt śnieznej kuli jak zwykle :).

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Farciarz pisze:nie popuszczą, gej, TP z reki w okolicy 143,10 :p
zaraz wyrzuci w górę

PS. do danych jeszcze 1.5h
w goracej wodzie kapany jestes teraz mozesz juz smialo walic longi ile fabryka dala :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

zrobią to z edkiem, odklepią 1.1018, okolice i w górę, trzeba poczekaj, aż dość detalu na S wejdzie, może i technik zaraz się obudzi po wczorajszej hulance i coś na S wklei :P
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

retest czerwonego pola mi się zapowiada wyjście góra mamy pinna na tygodniówce powyżej 1335

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kolbi123 »

Farciarz pisze:zrobią to z edkiem, odklepią 1.1018, okolice i w górę, trzeba poczekaj, aż dość detalu na S wejdzie, może i technik zaraz się obudzi po wczorajszej hulance i coś na S wklei :P

Ja dzisiaj odpuszczam edka dlatego ze cena dla mnie jest nie zrozumiała od kilku dni, tz sam ruch w dól jest ok ale ta niemoc do góry jest bardzo nie naturalna jak by wymuszona, na pewno chodzi o przemowę dzisiejszą.

andrut
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrut »

Ujek po mojemu.

No i EURPLN da dziś zarobić, chyba już uklepali tą podłogę.

Zablokowany