Rafal152 pisze:Jak to ktoś kiedyś powiedział to budowali duży knot pod świece wzrostowa z tej tygodniówki zrobi się piękny PIN
chyba
Rafał zważaj na słowa, bo zostaniesz od razu skrytykowany
nikt nie chce tej pary analizować tzw trynkiewicz, a moim zdaniem bardzo ładnie dla wszystkich tu i wogóle strategii jest dobry do analiz, musze poszukać sobie zwolenników gdzie indziej

[/quote]
Tomek mam to wielkim poważaniu co kto o mnie myśli , nie oni zarabiają dla mnie pieniądze tylko ja sam a z tego co pokazuje tutaj na trejdach na żywo nie z historii widać że dość dobrze to robię .
Dużo osób dałem na ignora i mam gdzieś kogoś kto nie daje wykresów tylko zabiera głos żeby coś idiotycznego powiedzieć a przede wszystkim oceniać
Poszukam kiedyś czytałem fantastyczny artykuł na temat powiązań cen żłota z cenami dolara . Dlatego zwracam uwagę na korelacje pomiędzy edkiem a złotem .[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Też sposób na analize, dodatkowo 10latki amerykańskie,
a według mnie technicznie jest tak:
duża fala A bądź 1, korekta 38,2 fala B badź 2
i do góry fala C badź 3,
poziom obecnego spadku nie osiągnął nawet 38.2,
dlatego mysle że bedzie jeszcze jeden zjazd
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
USDTRY
wykres tygodniowy tu :
http://forex-nawigator.biz/forum/topic- ... ml#p825082
z mniejszych interwałów zaznaczyłem kanał na który cena zareagowała,
dodatkowo jest impuls który może byc cześcią 5 fali w ED
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.