Bemowo1 pisze:Co w tym dziwnego?
no nic właśnie, ale takiego wykresu dzisiaj nie bylo chyba ...
a rzeźnik h4 to u mnie tak: a h1 tak: ... przy platformie łatwiej
Bemowo1 pisze:Co w tym dziwnego?
Darek, ale to tylko "informacja", która dotyczyła wygasającej dzisiaj opcji na poziomie 1.11OO o wielkości 1.1bln $ i nie był to żaden sygnał do zajmowania pozycji.fx-technik pisze:A tak w ogóle, to Niemiaszek nam przecież dostarcza super sygnały!Na takie się kiedyś, w początkach, nabierałem.
Grzegorz, ja nie w formie pretensji, tylko pokazuję jak to wykorzystać!niemiaszek pisze:Darek, ale to tylko "informacja", która dotyczyła wygasającej dzisiaj opcji na poziomie 1.11OO o wielkości 1.1bln $ i nie był to żaden sygnał do zajmowania pozycji.fx-technik pisze:A tak w ogóle, to Niemiaszek nam przecież dostarcza super sygnały!Na takie się kiedyś, w początkach, nabierałem.![]()
Wiesz dobrze, że to nie jest dział z sygnałami do zajmowania pozycji i jak się już wiele razy przekonałeś pokazując swoje screeny (jak należy zagrać) to na 5 osób, jedna kliknie prawidłowo (zgodnie z Twoją intencją), dwie osoby nie zrobią nic, wręcz zignorują to co pokazujesz, a kolejne dwie osoby klikną odwrotnie, myśląc, że to antywskaźnik i trzeba odwrotnie... tak to właśnie jest z sygnałami.![]()
Fachowiec od ropy, Shogomad, mówi że cel $42.Świeżak44 pisze:Co z tym API?? Wie ktoś. Oni to teraz ostro ukrywają. Jest jakieś źródełko do tych ich przewidywań???
-- Dodano: 19 lip 2016, 23:03 --
Ja myslę nawet, że może być jakaś korelacja ropy z SP500, bo tam też duży klin/trójkąt/chorągiewka sie wyhodowało. No i wszystko albo w górę, albo w dół..