To mogą być jedynie życzenia, bo jakoś nie za bardzo się garnie do wzrostów.Farciarz pisze:a gj w którą stronę, zgodnie z nauczycielami z forum czyli BUY?jkar pisze:Nadejszła pora...
Ed poprosze raz , kabel raz i Gj - 2 razy.
( e - w wiadomym miejscu nie wpisałem... bo kolejne ostrzezenie : pewnie)
DayTrading: Wtorek 19.07.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 19.07.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Już się zagarnęło... bo te kilka psów na każdej parze można było w ciagu tych 8 min wyjąc i ponownie spokojnie na rozwój wypadków czekać.fx-technik pisze: To mogą być jedynie życzenia, bo jakoś nie za bardzo się garnie do wzrostów.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- fx-technik
- Fanatyk
no to uważaj za chwilę superforexowy gurufx-technik pisze:To mogą być jedynie życzenia, bo jakoś nie za bardzo się garnie do wzrostów.Farciarz pisze:a gj w którą stronę, zgodnie z nauczycielami z forum czyli BUY?jkar pisze:Nadejszła pora...
Ed poprosze raz , kabel raz i Gj - 2 razy.
( e - w wiadomym miejscu nie wpisałem... bo kolejne ostrzezenie : pewnie)
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Wiesz jak to jest z planami? Człowiek planuje, Bóg się śmieje.Świeżak44 pisze:Jeśli wejścia na demo będa zarabiać, to dlaczego te w realu mają nie zawabiać. Przecież wystarczy się na moment przelogować. Dopiero jak zacząłem grać na demo zobaczyłem w praktyce jaki robie błąd z wejściami (pakuje sie na pierwszym większym ruchu, a cena robi zwykle retest i zjada mi SL).Farciarz pisze:Jak na razie to nie wiesz jaki jest twój problem, bo masz włączony symulator, z czasem poznasz ruch ceny i jak czytać to forum teżŚwieżak44 pisze:
PS. Teraz patrzę, że duży mój problem to jest dyscyplina gry. Żeby codziennie o tej 8.00 być przed kompem z wyspaną głową.i co pisać. Do listy twoich pierwszych strat nie zapomnij dopisać czasu zmarnowanego na demo, bo chyba nie wierzysz w to że nie wyczyścisz się, jak szybko się to stanie zależeć będzie od wielkości depo-start up i agresji.
Powiększe szybko konto na demo, a potem zrobie to samo na realu. Taki jest plan. Mnie demo wyraźnie pomaga.

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Dzięki, zrealizowałem sell i natychmiast kupiłemfx-technik pisze: To mogą być jedynie życzenia, bo jakoś nie za bardzo się garnie do wzrostów.

co racja to racja, straci 200, a nie 2000, lub niedajboże 20kxhDog pisze:więcej ci da wpłacenie ze 200zł i pykanie na mikrolotach.

nawet z 100zł, można pograć, jak wyczyścisz stówkę, to 1000 też wyczyścisz, wielkość depo nie chroni od strat, witamy na realu

Ostatnio zmieniony 19 lip 2016, 16:16 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
co my tam wiemy,
nie ma to jak demo, można poszaleć
nie ma to jak demo, można poszaleć
- fx-technik
- Fanatyk
Jak to Farciarz lubi pisać - Spotykamy się na 139 (GBPJPY).
zgaduj zgadula ala technikfx-technik pisze:Jak to Farciarz lubi pisać - Spotykamy się na 139 (GBPJPY).

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Tylko rzeczywistość: I metodologia:Farciarz pisze:zgaduj zgadula ala technikfx-technik pisze:Jak to Farciarz lubi pisać - Spotykamy się na 139 (GBPJPY).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.