Dokładnie, tylko newby wchodzą teraz.kolbi123 pisze: Tz no na edku teraz to jest juz musztarda po obiedzie, po takim ruchu nie wyobrażam sobie ile potrwa konsolidacja.
DayTrading: Wtorek 19.07.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 19.07.2016
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Jak na razie to nie wiesz jaki jest twój problem, bo masz włączony symulator, z czasem poznasz ruch ceny i jak czytać to forum teżŚwieżak44 pisze:
PS. Teraz patrzę, że duży mój problem to jest dyscyplina gry. Żeby codziennie o tej 8.00 być przed kompem z wyspaną głową.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Piszesz nieprawdę, albo i prawdę o hazardzistach bez bladego pojęcia.Farciarz pisze:Jak na razie to nie wiesz jaki jest twój problem, bo masz włączony symulator, z czasem poznasz ruch ceny i jak czytać to forum teżŚwieżak44 pisze:
PS. Teraz patrzę, że duży mój problem to jest dyscyplina gry. Żeby codziennie o tej 8.00 być przed kompem z wyspaną głową.i co pisać. Do listy twoich pierwszych strat nie zapomnij dopisać czasu zmarnowanego na demo, bo chyba nie wierzysz w to że nie wyczyścisz się, jak szybko się to stanie zależeć będzie od wielkości depo-start up i agresji.
Opracuj strategię na demo, ułóż biznes plan, wszystkie elementy zarządzania.
Wtedy, gruntownie przygotowany idź tradować na koncie rzeczywistym.
Niestety, do tego potrzeba sporo wiedzy!
To, co ty uprawiasz, Farciarz, to jest cały czas "Happy Trading".
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Nadejszła pora...
Ed poprosze raz , kabel raz i Gj - 2 razy.
( e - w wiadomym miejscu nie wpisałem... bo kolejne ostrzezenie : pewnie)
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Jeśli wejścia na demo będa zarabiać, to dlaczego te w realu mają nie zawabiać. Przecież wystarczy się na moment przelogować. Dopiero jak zacząłem grać na demo zobaczyłem w praktyce jaki robie błąd z wejściami (pakuje sie na pierwszym większym ruchu, a cena robi zwykle retest i zjada mi SL).Farciarz pisze:Jak na razie to nie wiesz jaki jest twój problem, bo masz włączony symulator, z czasem poznasz ruch ceny i jak czytać to forum teżŚwieżak44 pisze:
PS. Teraz patrzę, że duży mój problem to jest dyscyplina gry. Żeby codziennie o tej 8.00 być przed kompem z wyspaną głową.i co pisać. Do listy twoich pierwszych strat nie zapomnij dopisać czasu zmarnowanego na demo, bo chyba nie wierzysz w to że nie wyczyścisz się, jak szybko się to stanie zależeć będzie od wielkości depo-start up i agresji.
Powiększe szybko konto na demo, a potem zrobie to samo na realu. Taki jest plan. Mnie demo wyraźnie pomaga.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
I już Take Profit sobie ustawiłem.. zaraz wejdzie..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
moje prawdziwe wejście gjŚwieżak44 pisze:Jeśli wejścia na demo będa zarabiać, to dlaczego te w realu mają nie zawabiać. Przecież wystarczy się na moment przelogować. Dopiero jak zacząłem grać na demo zobaczyłem w praktyce jaki robie błąd z wejściami (pakuje sie na pierwszym większym ruchu, a cena robi zwykle retest i zjada mi SL).Farciarz pisze:Jak na razie to nie wiesz jaki jest twój problem, bo masz włączony symulator, z czasem poznasz ruch ceny i jak czytać to forum teżŚwieżak44 pisze:
Powiększe szybko konto na demo, a potem zrobie to samo na realu. Taki jest plan. Mnie demo wyraźnie pomaga.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Ja jeszcze nie zacząłem grać. Widziałem wypowiedz na youtubie od stony psychologicznej, z której wynikało że takim jak ja jest szczególnie ciężko na początku na giełdach, ale potem zyskują przewagę. Własnie ten pierwszy okres chcę przeżyć i chyba mi się udajkar pisze:Swieżak nie staraj sie błysnąć( jest tu taki błyszczącyŚwieżak44 pisze: Mnie demo wyraźnie pomaga.).
Pilnuj kasy nie opinii.

Jaki masz zysk w tym miesiacu na demo?Świeżak44 pisze:I już Take Profit sobie ustawiłem.. zaraz wejdzie..
a gj w którą stronę, zgodnie z nauczycielami z forum czyli BUY?jkar pisze:Nadejszła pora...
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.