trzymasz przez noc pozycje? ... wydawało mi się, że zawsze miałeś do tego jasny i negatywny stosunek?fx-technik pisze:
DayTrading: Wtorek 19.07.2016
Re: DayTrading: Wtorek 19.07.2016
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fx-technik
- Fanatyk
Generalnie taki mam do tego stosunek.pedro pisze:trzymasz przez noc pozycje? ... wydawało mi się, że zawsze miałeś do tego jasny i negatywny stosunek?fx-technik pisze:
Ale, to takie moje małe wyzwanie - Edek overnight trade!
W tych tradach bardzo mało ryzykuję, strata to małe piwo, jest!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
fx-technik pisze:Generalnie taki mam do tego stosunek.pedro pisze:trzymasz przez noc pozycje? ... wydawało mi się, że zawsze miałeś do tego jasny i negatywny stosunek?fx-technik pisze:
Ale, to takie moje małe wyzwanie - Edek overnight trade!
W tych tradach bardzo mało ryzykuję, strata to małe piwo, jest!
Nie mój interes, pytam po prostu : ) ... bo zgadzam się z Tobą, żeby nie zostawiać na noc transakcji, jeżeli traduje DT ... Ja to bym to na pewno zamknął, a z ciekawości ludzkiej zwykłej zapytałem
domyślam się też, że 'ciasna gumka' i w razie trzęsienia ziemi obejdzie się bez łez : )
brakuje mi ostatnio trejdingu ... a tak pięknie dax chodzi ...
Jutro też jest dzień.
a oprócz tego sp na oporachTsunamiPL pisze:http://biznes.onet.pl/wiadomosci/ue/deu ... cia/2zyglb
Deutche Bank ma duże problemy. Vw też. Nie ma z czego zrobić hossy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Deutsche Bank upada UE się sypie i Niemcy sa w czarnej doopie do tego zorganizowali desant wojowników ISIS miłujących pokój do swojego kraju i maja burdel nie z tej ziemi
stad wszystkie wskazniki makroekonomiczne beda lecialy na leb i szyje 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
czyli ogólnie do ....DavidFx pisze:Deutsche Bank upada UE się sypie i Niemcy sa w czarnej doopie do tego zorganizowali desant wojowników ISIS miłujących pokój do swojego kraju i maja burdel nie z tej ziemi
piachu
nic sie nie da ugrać, do roboty budować

sorki pomyliły mi sie okresy to nie
dax mysle o trójeczce
Na nim gra sama drobinca, 10 pik z raczki do rączki. Gdybym musiał wróżyć z fusów podejrzewam coś jak wczoraj czyli koło godziny 20 moze nieznacznie poprawić maksy.Trepifajksel pisze:...Edward jest nudny do bolu. ... patrze w lewo, patrze w prawo... nic sie nie dzieje...nuda
Ostatnio zmieniony 19 lip 2016, 11:47 przez kolbi123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
bardzo ładnie,adk77 pisze:a oprócz tego sp na oporachTsunamiPL pisze:http://biznes.onet.pl/wiadomosci/ue/deu ... cia/2zyglb
Deutche Bank ma duże problemy. Vw też. Nie ma z czego zrobić hossy
tak trzymać

-- Dodano: 19 lip 2016, 10:47 --
złapałeś aud-a?kolbi123 pisze:Na nim gra sama drobinca, 10 pik z raczki do rączki.Trepifajksel pisze:...Edward jest nudny do bolu. ... patrze w lewo, patrze w prawo... nic sie nie dzieje...nuda
@Tomasz196407 nie, grałem rano na cad -7pik, aud też brałem pod uwagę ale nic tam się nie działo wczesniej.