DayTrading: Poniedziałek 18.07.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.07.2016
[quote="highend"]Mowilem usdtry sell za cale depo to sie boicie...
NA daną chwilę odbrabia...trzeba poczekać na sygnał z tym usd/try....w nocy był sygnał na spadki..teraz go nie ma;)
NA daną chwilę odbrabia...trzeba poczekać na sygnał z tym usd/try....w nocy był sygnał na spadki..teraz go nie ma;)
Dziś znów zagrali to samo na DAX-ie , ale przespałem okazje.. Obawiam się że dziś nie będzie nowego szczytu na SP500..
-- Dodano: 18 lip 2016, 11:55 --
Mieźdź spada, KGHM rośnie... sensacja! To może się skończyć tylko w jeden sposób.. JEdnak ogromna dywergencja wzrostowa sprawia, że strach tego ruszać. JAkiś grubas strasznie ciągnie KGHM i widać że nie ma zamiaru puścić.
-- Dodano: 18 lip 2016, 11:55 --
Mieźdź spada, KGHM rośnie... sensacja! To może się skończyć tylko w jeden sposób.. JEdnak ogromna dywergencja wzrostowa sprawia, że strach tego ruszać. JAkiś grubas strasznie ciągnie KGHM i widać że nie ma zamiaru puścić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dax sobie na razie konsoluje od 1064 do 10036. Mocne wsparcie jest w rejonie 10036 jeżeli utrzyma to nadal L.
Miarka.TsunamiPL pisze: Kupuje ktoś ?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Jedno miejsce to jednak moze być mało.kolbi123 pisze:Edek coraz lepiej już nawet te 10 pik ruchu to poważne wyzwanie. Czy jest realne żeby do edka dodać jedno miejsce po przecinku dodatkowo ?, zeby ruchy były nieco większe ?.
DAX po przebiciu i utrzymaniu poziomu 10064 można brać L 

- fx-technik
- Fanatyk
Dlaczego?Mathon pisze:DAX po przebiciu i utrzymaniu poziomu 10064 można brać L
Jeżeli jest trend wzrostowy, a dzisiaj jest poniedziałek, to bym na ten L poczekał niżej.
9956 Cash, jest SL rynkowy.
Stać cię na taki?
Ostatnio zmieniony 18 lip 2016, 13:04 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Dax to raczej S na tą chwilę, ewentualnie jakis boczniak będzie. 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
No nie wiem. Może być korekta ale to i tak przeciw trendowi. Aktualnie trend jest do góry i nie ma negacji tego trendu.
Trzeba grać z trendem
A w konsoli jesteśmy od 14-tego
Trzeba grać z trendem
A w konsoli jesteśmy od 14-tego
Ostatnio zmieniony 18 lip 2016, 13:09 przez Mathon, łącznie zmieniany 1 raz.
fx-technik pisze:Dlaczego?Mathon pisze:DAX po przebiciu i utrzymaniu poziomu 10064 można brać L
Jeżeli jest trend wzrostowy, a dzisiaj jest poniedziałek, to bym na ten L poczekał niżej.
9956 Cash, jest SL rynkowy.
Stać cię na taki?
Na M15 na edku dzisiaj da się gdzieś ustawić ze wskaźnikiem ?