DayTrading: Piątek 15.07.2016
Re: DayTrading: Piątek 15.07.2016
Spoko. Ja juz też na dziś kończę troche nie mam głowy do tego wszystkiego nawet. W ogóle to powinienem siedzieć na Mazurach, ale przy tej pogodzie to tak jak widzisz urlop na foreksie.
Spokojnego weakendu i pogody!!!
Spokojnego weakendu i pogody!!!
m30 edward,
moje tasiemki w tym tygodniu słabo działały, w przeciwieństwie do Dadasowych rozwiązań, ale na m30 tam będę otwierał S. Poniewieraliśmy ostatnio tasiemkę więc teraz powinna trzymać
-- Dodano: 15 lip 2016, 18:42 --
kabel,
konsola
moje tasiemki w tym tygodniu słabo działały, w przeciwieństwie do Dadasowych rozwiązań, ale na m30 tam będę otwierał S. Poniewieraliśmy ostatnio tasiemkę więc teraz powinna trzymać
-- Dodano: 15 lip 2016, 18:42 --
kabel,
konsola
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Cyrk w Turcji - kupujta złoto 
...prawdziwe złoto hehe

...prawdziwe złoto hehe
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Jak zawsze piątek 22.00xhDog pisze:Cyrk w Turcji - kupujta złoto
...prawdziwe złoto hehe
detalistafx-technik pisze:[/attachment]
-- Dodano: 15 lip 2016, 23:30 --
kabel tygodniowy,
wskazana luka hossy, ale 120 pips.....
Hmmmm ja sie solidnie zapakowałem w realnego funta przed zamachem. Już zaczął rosnąć. Myślicie że umocni się też w miarę do złotówki w poniedziałek? A może wszystko pójdzie w dolara i funt raczej do złotówki się osłabi?
jeżeli dobrze interpretuję to up i domknięcie luki.Asset pisze:Hmmmm ja sie solidnie zapakowałem w realnego funta przed zamachem. Już zaczął rosnąć. Myślicie że umocni się też w miarę do złotówki w poniedziałek? A może wszystko pójdzie w dolara i funt raczej do złotówki się osłabi?
Nie lubię niedomkniętych luk

Dzięki Bemowo.
A ja się zastanawiałem czy nie wejść znowu w lirę... ale będzie okazja do wejścia