a przy takim niepokoju, po zamachach, przy spadających indeksach pary funtowe zaliczą największą czerwień dziśjkar pisze:Tez w końcu to dostrzegłem... oby nie za pózno.Farciarz pisze:
funt słabiutki
DayTrading: Piątek 15.07.2016
Re: DayTrading: Piątek 15.07.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Najpierw 106.307 jak przebije i zretestuje pozytywnie to wtedy można myśleć o wyższym poziomie
Teraz to nie jest oczywista sytuacja.. Londyn się znacznie zniechęcił, a USA ciągle są w tej chorągwi i nie wiadomo co planują.. Nie mogli ich z tego wyrwać.. Teraz pewnie czekają na ruch USA..a to nie wróży najlepiej, wkrada się niepewność.Farciarz pisze:masz swoja teorie, teraz na to postaw w realuŚwieżak44 pisze:Dywergencja wskazuje, że na razie nie wrócimy do tego punktu 10080-90... To było b. dobre miejsce na S.. tak czy siak.. Teraz mamy chorągiew na SP500. Zwykle tego typu rzeczy są pro-wzrostowe. Myślałem, że wyskoczą z tego rano do góry, podbiją DAX jeszcze bardziej.. Tymczasem zacieli się całkiem, ale jest jeszcze nadzieja, że wyjdą górą.. Na WIG 20 hossa się zaczyna, KGHM szaleje a to też są wskaźniki.. Wystarczy mały ruch w USA i DAX znowu wystrzeli.
funt słabiutki, najsłabszy, idealny do całodziennego S
Terroryści ściągają indeksy w dół powodując niepokój, wklejał Niemiaszek wstawkę o Francji w pierwszych postach
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Bywalec
Chyba jeszcze nie dzisiaj...wariatgdynia pisze:Ja obstawiam ze DAX domknie luke na 9600

Ostatnio zmieniony 15 lip 2016, 11:55 przez mariozab1979, łącznie zmieniany 1 raz.
Skąd to nagłe ruchy na gbp/pln? Czemu napisaliście że funt słabiutki?jkar pisze:Tez w końcu to dostrzegłem... oby nie za pózno.Farciarz pisze:
funt słabiutki
Dzięki... dobrze jest jak ktoś z boku swiatło rzuci.Mathon pisze:Najpierw 106.307 jak przebije i zretestuje pozytywnie to wtedy można myśleć o wyższym poziomie
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Na moje wszystko skończy dzień na czerwono, kwestia tylko ile pospada, ucieczka w dolara i jena dziś jest oczywista i amerykanie nic tu nie wymyślą, prosty dzień na S, nikt tu nie będzie pod prąd próbował sił.Świeżak44 pisze:pewnie czekają na ruch USA...
Spada u mnie, czyli zgadza sięAsset pisze:
Skąd to nagłe ruchy na gbp/pln? Czemu napisaliście że funt słabiutki?

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Jakoś nie widzę powodu dlaczego miałby się funt osłabiać do złotówki dlatego się pytam. Myślałem, że jakiś komunikat poszedł znienacka, stąd moje zdziwienie.Farciarz pisze:Na moje wszystko skończy dzień na czerwono, kwestia tylko ile pospada, ucieczka w dolara i jena dziś jest oczywista i amerykanie nic tu nie wymyślą, prosty dzień na S, nikt tu nie będzie pod prąd próbował sił.Świeżak44 pisze:pewnie czekają na ruch USA...
Spada u mnie, czyli zgadza sięAsset pisze:
Skąd to nagłe ruchy na gbp/pln? Czemu napisaliście że funt słabiutki?złoty się umacnia, tak czy nie?
Złotówka to insza inszosc... Daleko bardziej "banksters" pogrywki niz globalne trendy.
Na GJ( zebym przypadkiem "e " nie wstawił - no bo teraz to juz chyba gorzej niz ostrzeżenie) 139.45 spodziewac sie należy)
Na GJ( zebym przypadkiem "e " nie wstawił - no bo teraz to juz chyba gorzej niz ostrzeżenie) 139.45 spodziewac sie należy)
Ostatnio zmieniony 15 lip 2016, 12:13 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
jkar pisze:Dzięki... dobrze jest jak ktoś z boku swiatło rzuci.Mathon pisze:Najpierw 106.307 jak przebije i zretestuje pozytywnie to wtedy można myśleć o wyższym poziomie
Nie wiem czy to był sarkazm, bo tak lekko podwiewa. Jak potrzebujesz kresek to proszę bardzo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.