zawsze to jakieś wsparcie , może puści opórjkar pisze:No Królowo...kk.dreamer pisze: hehe. Jeszcze nie mąż, jakoś do legalizacji mi się nie śpieszy
Nic lepszego nie mogłem dzis usłyszeć ...

zawsze to jakieś wsparcie , może puści opórjkar pisze:No Królowo...kk.dreamer pisze: hehe. Jeszcze nie mąż, jakoś do legalizacji mi się nie śpieszy
Nic lepszego nie mogłem dzis usłyszeć ...
Stąd wyszedł cały ruch.Zolo pisze:A dlaczego Dadas zaznaczyłeś świeczkę na H4 tak nisko? A nie tą spadkową wyżej z dolnym knotem na ok.136,5 u Ciebie na wykresie?fx-technik pisze:
Nic z tego. Ubija denko i 142 wieczoremkk.dreamer pisze:gj zmierza powoli w stronę oczekujacej l
Hipotetycznie zajmujesz pozycję L za 129.6. Powiedz zatem gdzie wg swojego dsws-a postawisz TP i SL?fx-technik pisze:Stąd wyszedł cały ruch.Zolo pisze:A dlaczego Dadas zaznaczyłeś świeczkę na H4 tak nisko? A nie tą spadkową wyżej z dolnym knotem na ok.136,5 u Ciebie na wykresie?fx-technik pisze:
Takie są najlepsze.
Zobaczymy skąd wystartują ale cel to tak do 144Farciarz pisze:Nic z tego. Ubija denko i 142 wieczoremkk.dreamer pisze:gj zmierza powoli w stronę oczekujacej l
Jesteśmy w trakcie retestuTomasz196407 pisze:to ja przepraszam, za wątek o mężu,
podzielam zasady
Jak złoto widzicie?
nikt złota nie widzi