Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
A może mi ktoś opisać na czym polega "manipulacja" przez Lisa?
Manipulacja polega na tym ze np wszyscy widza spadki pakuja sie tam i cena gwaltownie zawraca i zostaja w czarnej dupie
taka pulapka dla kupujacych badz sprzedajacych 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Czyli dla przykładu:DavidFx pisze:Manipulacja polega na tym ze np wszyscy widza spadki pakuja sie tam i cena gwaltownie zawraca i zostaja w czarnej dupietaka pulapka dla kupujacych badz sprzedajacych
cena leci w dół bo wszyscy grają S, nagle Lis bierze L i wszyscy są w czarnej doopie. I co dalej? Lis gra sam ze sobą? Wszyscy przeciez w doopie są
Nie wiemy co jest poza dupa lisa poniewaz wszyscy sa w dupie lisa widzimy tylko ulamek rzeczywistosci 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Jak to nie wiecie? To skąd wiecie, że wszyscy w doopie lisa są w takim razie? I kto w takim razie ma grac dalej?DavidFx pisze:Nie wiemy co jest poza dupa lisa poniewaz wszyscy sa w dupie lisa widzimy tylko ulamek rzeczywistosci
Eresz jak stawiasz gbpjpy na dzis? 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
To chyba zależy czy juz wszyscy w doopie są czy nieDavidFx pisze:Eresz jak stawiasz gbpjpy na dzis?

mam wrażenie, że nikt nie czyta tego, co zostało wcześniej napisane, tylko zerknie na ostatnie kilka postów i zadaje pytania, na które odpowiedzi wielokrotnie już padały.Cblondyn pisze:A może mi ktoś opisać na czym polega "manipulacja" przez Lisa?
http://forex-nawigator.biz/forum/z-kapi ... ml#p821581
Jakos nie do końca przekonuje mnie ta manipulacja. Do każdej świeczki moge dorobić fantastyczny scenariusz niczym nie poparty. Ale szkoda czasu na polemikeeresz pisze:mam wrażenie, że nikt nie czyta tego, co zostało wcześniej napisane, tylko zerknie na ostatnie kilka postów i zadaje pytania, na które odpowiedzi wielokrotnie już padały.Cblondyn pisze:A może mi ktoś opisać na czym polega "manipulacja" przez Lisa?
http://forex-nawigator.biz/forum/z-kapi ... ml#p821581
skończyła się sesja azjatycka, piny niby wskazują akumulację w górę (punkcik 1 na rys.), ale doszliśmy do pewnego poziomu (punkcik 2 na rys.) i nie możemy go przebić - takie stop run reversal.DavidFx pisze:Eresz jak stawiasz gbpjpy na dzis?
Dla mnie do obserwacji. Chyba zbyt oczywiste byłyby dalsze ruchy UP, coś jeszcze zamieszają. Pozdrawiam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.