Cblondyn pisze:Farciarz pisze:ale jak przychodzi do podania wejścia to albo zmienia temat, albo się nie odzywa, prawdą jest, że w realiach czy jakbyś zarabiał dzielił byś się ta ciężko zdobyta wiedzą, tysiącami godzin z przypadkowo spotkana osobą, tłumaczył jej itd.
Ale ja bym bardzo wiele dał, żeby jak najwięcej osób grało moją strategią lub podobną

. A najlepiej wszyscy. Sukces murowany.
w tym nie chodzi w ogóle o strategię, co mnie obchodzi twoja, ważne żeby zgarnąć pipsy, zauważyłbyś jakbym ci podał kilka sygnałów że zawsze mylę się o około 20pips i potem zarabiam, ja powielam ciągle to samo w nieskończoność, a myślenie czy opinie o rynku to bez znaczenia, jeśli mój system pokazuje okazję i zarabia na pozycji, to twój tez powinien, a jeśli nie pokazuje, to szukaj innych wskaźników bo czegoś brakuje
Moment wejścia jest najważniejszy i jak można w ogóle myśleć inaczej, tylko to sie liczy dlatego żaden analityk nigdy go nie poda, bo zaraz będzie wiadomo ze tylko teoretyzuje

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.