Kobiety zawsze maja rację...
Jest okazja do kolejnego ...
cmok

Mam nadzieję, ze jakieś rozeżlone oczy przez ramię na ekran nie patrzą ? ...
już prawie, ale jeszcze konsola, padaka, przeciagną, z pary dolarowej USD/CAD jest blizszy szybkim spadkom i ma wyciagnietą korektę, wystarczy kliknąćkk.dreamer pisze:hej. Audusd na oporze, dobra okazja na małą s, z ciasnym sl
A skąd wiesz, że to przypadek skoro nawet nie wiesz co było setupem? Może matrix hehe.fx-technik pisze: Nie gram na przypadek, tak jak ty.
Nie, nie będę wklejał takich idiotycznych tradów, jakie pokazujesz i jeszcze zachęcasz ludzi,fx-technik pisze:Zrealizowałem tylko swoje założenia strategiczne.jkar pisze:No bravo Dadas.. 11 pips no... no wyrabiasz się .fx-technik pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p823712
Niedługo to może i takie obrazki zaczniesz wrzucać ( w trakcie wczesniej sygnalizowanego ruchu oczywiscie) ...
Nic więcej, nic mniej.
Inne bzdury mnie nie interesują.
Na WTI mam założenie 36 pips, o ile jest ściśle zdefiniowana okazja.
Nie gram na przypadek, tak jak ty.
Wczoraj, na tym twoim sygnale zarobiłem 30 pips w S na WTI.
Ty kisiłeś stratę.
A dzisiaj się cieszysz, że rynek cię wynagradza za twoje błędy!
Wiem doskonale, że to przypadek, i sporo ludzi już wie dlaczego.Cblondyn pisze:A skąd wiesz, że to przypadek skoro nawet nie wiesz co było setupem? Może matrix hehe.fx-technik pisze: Nie gram na przypadek, tak jak ty.
Wiem doskonale, że to przypadek, i sporo ludzi już wie dlaczego.fx-technik pisze:
A skąd wiesz, że to przypadek skoro nawet nie wiesz co było setupem? Może matrix hehe.
Nie bardzo.ZbychuM pisze:Dadas, a do TJS-u dałbyś się zaprosić ?
jkar pisze:No bravo Dadas.. 11 pips no... no wyrabiasz się .fx-technik pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p823712
Niedługo to może i takie obrazki zaczniesz wrzucać ( w trakcie wczesniej sygnalizowanego ruchu oczywiscie) ...
Na WTI to i ja sie zgodze bo jest na oporze. Można zaryzykować S.fx-technik pisze:Powoli patrzymy za okazją do Sell na WTI.
-- Dodano: 12 lip 2016, 13:27 --
Na Kablu mi uciekła okazja do Buy.
-- Dodano: 12 lip 2016, 13:30 --
DAX30 dla DT: