DayTrading: Piątek 08.07.2016
Re: DayTrading: Piątek 08.07.2016
Sobie nie zbytkuj...ja tam ciagle boję sie lodówkę otworzyć...Cblondyn pisze:Nie ma "przewodnika" stadaMaril pisze:co tutaj tak cicho się zrobiło ?? ładnie wróciło na 1.106 ~~co?Edek. Stado bez przewodnika zbaraniało.
hmm... nikt sie nawet o przestawny szyk nie czepia...
hmmm...
Ostatnio zmieniony 08 lip 2016, 15:55 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Inwestuje ktoś w surowce rolne długoterminowo?
sor ... Cb , a da się krótkoterminowo?Cblondyn pisze:Inwestuje ktoś w surowce rolne długoterminowo?
ja tam wiosna sieję i jesienią zbieram...

No ale jak masz na myśli jakiś perspektywny trade ... z uwaga się przyjżę
Ostatnio zmieniony 08 lip 2016, 15:59 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
moja żona ... zimą kupiłą jakieś dziwne ziarna twierdząc, że zrobi z tego pyszny chleb... do dzisiaj leży odłogiem : /Cblondyn pisze:Inwestuje ktoś w surowce rolne długoterminowo?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
zona?!!!pedro pisze:moja żona ... zimą kupiłą jakieś dziwne ziarna twierdząc, że zrobi z tego pyszny chleb... do dzisiaj leży odłogiem : /Cblondyn pisze:Inwestuje ktoś w surowce rolne długoterminowo?
sor ... juz nie będę
ja tylko DT , gotuję i zjadamCblondyn pisze:Inwestuje ktoś w surowce rolne długoterminowo?
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
żona, ... matka moich dzieci, szefowa miru domowego, odkurzacza i kuchni... dobre jedzenie robi jak ją najdzie, a jak nie najdzie to nie robi... stąd zamiłowanie moje do hamburgerów : )jkar pisze:zona?!!!pedro pisze:moja żona ... zimą kupiłą jakieś dziwne ziarna twierdząc, że zrobi z tego pyszny chleb... do dzisiaj leży odłogiem : /Cblondyn pisze:Inwestuje ktoś w surowce rolne długoterminowo?
sor ... juz nie będę
czego nie będziesz, bo nie rozumiem... ?
Jutro też jest dzień.
Czemu wymazałeś swoją projekcję DAXa na 2017 czy 2016 - 7888 ?highend pisze:Sp500 l. Wig20. Tylko L
Na Daxie mi tego brakowało - od poniedziałku nie sżło po mojej myśli, szło mega źle... ale dzisiaj spora rekompensata.