Tak.kolbi123 pisze:Wolał bym łowić gdzie sa ryby, a tak zapytam te swiece na edku mają po 30pikoli ?
DayTrading: Czwartek 07.07.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 07.07.2016
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
siedem pipow juz mamkolbi123 pisze:Wolał bym łowić gdzie sa ryby, a tak zapytam te swiece na edku mają po 30pikoli ?
Kraina mlekiem i miodem płynąca.
Każdego dnia + 7 i po dwóch latach MILJONERdoktorek pisze:siedem pipow juz mamkolbi123 pisze:Wolał bym łowić gdzie sa ryby, a tak zapytam te swiece na edku mają po 30pikoli ?

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Dwa lata? żartujesz .wrongWay pisze:Każdego dnia + 7 i po dwóch latach MILJONERdoktorek pisze:siedem pipow juz mamkolbi123 pisze:Wolał bym łowić gdzie sa ryby, a tak zapytam te swiece na edku mają po 30pikoli ?
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 7-200.html
zapomniales odliczyc swieta , soboty i niedziele HA,HA,HAwrongWay pisze:Każdego dnia + 7 i po dwóch latach MILJONERdoktorek pisze:siedem pipow juz mamkolbi123 pisze:Wolał bym łowić gdzie sa ryby, a tak zapytam te swiece na edku mają po 30pikoli ?
Podczas jednego z ostatnich posiedzeń Parlamentu Europejskiego, Jean-Claude Juncker, przewodniczący KE, wypowiedział się na temat obcych cywilizacji. Zdaniem Junckera, przywódcy innych planet martwią się o los Unii Europejskiej. Jak dotąd nikt oficjalnie nie skomentował, ani nie sprostował tej wypowiedzi przewodniczącego KE.
Rzeczone posiedzenie miało miejsce 28. czerwca. Wtedy to Jean-Claude Juncker zabrał głos i poinformował cały Parlament Europejski o tym, że „niejednokrotnie spotykał się i wysłuchiwał przywódców innych planet”. Zapewniał, że ci są „zaniepokojeni kierunkiem, w którym Unia zmierza”.
„Musicie wiedzieć, że ci, którzy obserwują nas z daleka, są zmartwieni. Spotkałem się z wieloma przywódcami innych planet i wysłuchałem ich. Są naprawdę bardzo zmartwieni. Są zaniepokojeni, bo wciąż aktualne jest pytanie dokąd zmierza Unia Europejska” – mówił przewodniczący Komisji Europejskiej.

Rzeczone posiedzenie miało miejsce 28. czerwca. Wtedy to Jean-Claude Juncker zabrał głos i poinformował cały Parlament Europejski o tym, że „niejednokrotnie spotykał się i wysłuchiwał przywódców innych planet”. Zapewniał, że ci są „zaniepokojeni kierunkiem, w którym Unia zmierza”.
„Musicie wiedzieć, że ci, którzy obserwują nas z daleka, są zmartwieni. Spotkałem się z wieloma przywódcami innych planet i wysłuchałem ich. Są naprawdę bardzo zmartwieni. Są zaniepokojeni, bo wciąż aktualne jest pytanie dokąd zmierza Unia Europejska” – mówił przewodniczący Komisji Europejskiej.

"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Dwa dni temu pisałem o spadkach na ropie, a dzisiaj pokazuję możliwe odbicie na pokazanych wsparciach, a gdyby je przebili to S worami: 
-- Dodano: 07 lip 2016, 19:50 --
..

-- Dodano: 07 lip 2016, 19:50 --
..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fx-technik pisze:Tak.kolbi123 pisze:Wolał bym łowić gdzie sa ryby, a tak zapytam te swiece na edku mają po 30pikoli ?
1. Czy 30 pikoli na wykresie który stoi w miejscu nie jest troche bez sensu ?
2. Jezeli 30 a grasz o 10 to trochę jakbys poruszał się po omacku ?
Na czystym wykresie niekoniecznie musi ładnie pasować, stąd trzeba posiłkować się takimi pojęciami, jak fałszywe wybicia, emocjonalne stany itp. Dlatego w moich poszukiwaniach jest taka transformacja wykresu, która by bardziej oddawała rzeczywistość, bez dodatkowych wyjaśnień niewytłumaczalnych ruchów rynku.
No i proszę oto efekt - ileż tu harmonii w rysowanych liniach.
Dodam tylko, że na miesięcznym w tej chwili jesteśmy pod tym mocnym wsparciem, czyli na koniec tego miesiąca spodziewam się, że wykres będzie wyżej, by nie przebić pokazanej kreski, a czy tak będzie to zobaczymy, na wykresie dziennym odpowiedni transformowany rysunek trzyma się jak dotąd nad tym kilkunastoletnim wsparciem.
W każdym bądź razie gram pod odbicie i ładuję odpowiedni towar:
No i proszę oto efekt - ileż tu harmonii w rysowanych liniach.
Dodam tylko, że na miesięcznym w tej chwili jesteśmy pod tym mocnym wsparciem, czyli na koniec tego miesiąca spodziewam się, że wykres będzie wyżej, by nie przebić pokazanej kreski, a czy tak będzie to zobaczymy, na wykresie dziennym odpowiedni transformowany rysunek trzyma się jak dotąd nad tym kilkunastoletnim wsparciem.
W każdym bądź razie gram pod odbicie i ładuję odpowiedni towar:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.