Jakie ichnie spółki Twoim zdaniem będą ciągnać indeks, i czy banki nadal hamulcowymi?ConsiliumFX pisze:Z wczorajszej sesji na FTSE100 (UK100) możemy zauważyć jak cena zareagowała na wsparcie z interwału D1.
Jest to ciekawa sytuacja pokazująca być może nam kolejny rajd na szczyty.
DayTrading: Czwartek 07.07.2016
Re: DayTrading: Czwartek 07.07.2016
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Cześć, jestem zielony, rynek poszedł nie tak jak myślałem, jakie dajecie szanse, że edek wróci przynajmniej do 1.1160?
-
- Fanatyk
jkar pisze:Jakie ichnie spółki Twoim zdaniem będą ciągnać indeks, i czy banki nadal hamulcowymi?ConsiliumFX pisze:Z wczorajszej sesji na FTSE100 (UK100) możemy zauważyć jak cena zareagowała na wsparcie z interwału D1.
Jest to ciekawa sytuacja pokazująca być może nam kolejny rajd na szczyty.
może to ich pociągnie, ale w drugim kierunku
Już 7 brytyjskich funduszy nieruchomości wstrzymało wypłaty. Zamrożonych jest ponad 15 mld GBP z zainwestowanych 24,5 mld GBP.
https://twitter.com/analitycyFX/status/ ... 1056942082
Ostatnio zmieniony 07 lip 2016, 10:14 przez jen-yy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- fx-technik
- Fanatyk
Rynek nigdy nie chodzi tak, jak ktoś myśli.Husaar pisze:Cześć, jestem zielony, rynek poszedł nie tak jak myślałem, jakie dajecie szanse, że edek wróci przynajmniej do 1.1160?
Chyba, że akurat ktoś ma fuksa.
Szanse na wzrost są takie same, jak szanse na spadek.
I nie jest istotne co kto myśli.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
a w jakim terminie Pan pyta?Husaar pisze:Cześć, jestem zielony, rynek poszedł nie tak jak myślałem, jakie dajecie szanse, że edek wróci przynajmniej do 1.1160?
-- Dodano: 07 lip 2016, 10:16 --
póki co,Tomasz196407 pisze:dobry

SL ciągnę po ema 13 c na m15 ... teraz jest na +10 SL - taki nowy pomysł ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
pedro pisze:a w jakim terminie Pan pyta?Husaar pisze:Cześć, jestem zielony, rynek poszedł nie tak jak myślałem, jakie dajecie szanse, że edek wróci przynajmniej do 1.1160?
-- Dodano: 07 lip 2016, 10:16 --
póki co,Tomasz196407 pisze:dobry![]()
SL ciągnę po ema 13 c na m15 ... teraz jest na +10 SL - taki nowy pomysł ; )
popatrz lepiej na złoto potencjał jest

Ostatnio zmieniony 07 lip 2016, 10:23 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Szanowne grono, czy ktoś ma jakieś prognozy na ropę?
Tomasz196407 pisze: ja to mam tego eu .... nie powiem gdzie,
złoto tylko fizyczne ; ) ... dwa sygnety w tym roku kupiłem, łącznie 18g .. szału nie ma, ale cena była dobra ; ) teraz mam już 7 sygnetów i łącznie prawie trzy uncje metalu w drobnych, łatwo wymienialnych 'nominałach' ; )
Jutro też jest dzień.
-
- Fanatyk
ja tylko obrączke,pedro pisze:Tomasz196407 pisze: ja to mam tego eu .... nie powiem gdzie,
złoto tylko fizyczne ; ) ... dwa sygnety w tym roku kupiłem, łącznie 18g .. szału nie ma, ale cena była dobra ; ) teraz mam już 7 sygnetów i łącznie prawie trzy uncje metalu w drobnych, łatwo wymienialnych 'nominałach' ; )

-- Dodano: 07 lip 2016, 09:32 --
50/50 dajeHusaar pisze:Cześć, jestem zielony, rynek poszedł nie tak jak myślałem, jakie dajecie szanse, że edek wróci przynajmniej do 1.1160?
jest tyle możliwości-rozliczeń falowych, że jak bedziesz łapał góra-dół po kilka pipsów to pewnie za jakis czas wróci tam
poprostu po co grasz czegos co nie jestes pewien,
wchodzić w coś co wykonało juz ruch ileś tam pips, na co Ty liczyłeś?
a żeby off topa nie było to te złoto co sie ludziom w głowie przewraca

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2016, 10:37 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.