Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
maccyw
Gaduła
Gaduła

Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach

Nieprzeczytany post autor: maccyw »

Nie wiem co akurat planuje zrobić EUR/USD ale albo zostanie odwrócone na krótko, albo na dłużej i będą nowe dołki. Przynajmniej wszystko wskazuje na to że USD/CHF poleci do góry i tą pozycje na pewno trzymam na noc. No, chyba że mnie wywali bo nie nażarli się wystarczająco.

Anyway, USD/CHF ma na pewno tendencje UP. Przy czym to forex, tu nie ma rzeczy na 100% pewnych bo czasami nawet Ci debile w bankach do końca nie wiedzą co chcą zrobić, w zależności od tego gdzie i jaką znajdą płynność. W sumie przypominają niekiedy swoim zachowaniem dzieci w piaskownicy. Jeżeli USD/CHF skoczy w dół to znaczy że wciąż szukają płynności do kontynuacji.

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

nie wiem co zrobi euro ale wygląda na to że DJ może pójść na szczyty,
a więc brexit fox wykorzystał do nastraszenia inwestorów i jedzie w drugą stronę,

problem z fundamentami jest taki że fox i jego ludzie (politycy, dziennikarze, analitycy i inni panowie w garniturkach) są na jego usługach,

oficjalnie Brexit = osłabienie UE, tragedia dla GB
inaczej: odejście GB umożliwi Niemcom (Rothschildom) przekształcenie UE w superpaństwo, a umowa TTIP zapewni dominacje amerykańskim i niemieckim giga korporacjom na rynkach europy-ameryki-kanady-meksyku i osłabi pozycję krajów BRIKS

aby utrzymać się na FX trzeba myśleć spiskowo,
VSA i teorie CJ ujawniają działania Fox'a.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

eresz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eresz »

maccyw pisze: Przynajmniej wszystko wskazuje na to że USD/CHF poleci do góry i tą pozycje na pewno trzymam na noc. No, chyba że mnie wywali bo nie nażarli się wystarczająco.
oj, uważałbym z tym USDCHF, mamy długi okres wspinania się w górę i kółeczkiem zaznaczyłem typowe wyczerpanie ruchu - mi to wygląda na spadek. Ja bym poczekał na sesję azjatycką, bo prawdopodobnie (nic na 100% jak mówisz) wtedy się zdecyduje co dalej. Pozdrawiam :)

Obrazek

eresz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eresz »

as28 pisze: VSA i teorie CJ ujawniają działania Fox'a.
mógłbyś podać jakiś przykład użycia VSA. Obserwujesz volumen w trakcie podejmowania/potwierdzania decyzji o wejściu? Daj trochę szczegółów :)

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

celowy zaplanowany i realizowany scenariusz czyli odejscie GB z UE czy innego kraju po drodze nie wydaje mi sie aby mozliwilo stworzenie superniemcow bo niby dlaczego inne kraju ze strachu bo "unia sie sypie" odda swoja niepodleglosc Berlinowi
czegos jeszcze nie wiemy maja plan to na pewno taki jak mowisz ale brakuje jeszcze jednego elementu ktorego nie widac na teraz cos co ostatecznie umozliwi im stworzenie supergermany niemal w calej europie lecz nie mam pojecia co to jest

Brexit to pierwszy krok wyreżyserowanego spektaklu i z pewnoscia jest ich jeszcze wiele do celu ostatecznego

w skrocie mozna napisac tak ich cel to chaos destabilizacja i niszczenie wszystkiego po drodze panstw narodow rodzin to zlo ostateczne nigdy nic dobrego z fanatykow hitlera nie wyszlo predzej czy pozniej dochodzi do masakrycznego ludobojstwa kazdy placi najwyzsza cene za ich chore iluzje

-pakowanie wojujacych islamistow w srodek europy ktorzy ochoczo sie wysadzaja gdzie popadnie
-destabilizacja UE przez Brexity Grexity ...
- ...... ?
- ...... ?
...
Ostatnio zmieniony 30 cze 2016, 07:16 przez DavidFx, łącznie zmieniany 4 razy.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Eur/Usd sell koniec pompowania w gore odwracaja sie :p
to samo na Gbp/Jpy :D

Obrazek
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Obrazek
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

VSA to bajer marketingowy nie widze w tym zadnego potencjalu
wolumen sciagany z gieldy chicagowskiej marginalnej czesci marginesu na globalnym rynku FX
gdybys mial wolumen z City badz Wall Street bysmy mogli cos tam szukac i jakies wnioski fajne wyciagac a tak to szkoda czasu
umysl musi byc czysty od VSA fundamentow kreowanych w mediach i innych bullshitow podsuwanych przez Foxa

TYLKO WYKRES PRAWDE CI POWIE :D

Wykres to Wyrocznia Prawda ostateczna wszystko inne to szum informacyjny iluzje manipulacje chaos :p
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

maccyw
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maccyw »

Zostawiam USD/CHF - dawno nie widziałem tak dennych warunków do trejdu jak po Brexicie. W zasadzie to żadne koncepcje w tym tygodniu nie mają racji bytu. Może te palanty w bankach tak się cieszą tym że wyruchali innych że do wykresów kręcą śmigłem :P W sumie tak to wszystko właśnie wygląda jakby ostro męczyli pawiana i klepali w klawiaturę na oślep.

Natomiast wygląda na to że EUR/NZD zaczyna dalsze spadki. Natomiast AUD/USD chcą wypchnąć do góry.

BTW - eresz wskazałeś manipulację, wiem ta manipulacja to RRT od CJa. Tylko powiedz mi skąd przykładowo wiesz że to RRT to manipulacja ? Takich RRT to wskazujących kierunek w góre to z kolei w dół jest na każdej parze walutowej całe mnóstwo. Więc czego używasz do filtrowania prawidłowych RRT a tych nie mających w ogóle znaczenia ?
Ostatnio zmieniony 30 cze 2016, 10:43 przez maccyw, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Obrazek

Obrazek
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

ODPOWIEDZ