Nie tak całkiem samo.pedro pisze:mt4 'samo' pyta czy zająć pozycję?! ...fx-technik pisze:
oj Dadas, kolejny milowy krok? ... powodzenia
Trader najpierw musi mu kliknąć pomiar.
Nie tak całkiem samo.pedro pisze:mt4 'samo' pyta czy zająć pozycję?! ...fx-technik pisze:
Dadas Ty się tak nie rozpędzaj...bo niedługo to juz i notowania brokera będą zbędne...fx-technik pisze:Nie tak całkiem samo.pedro pisze:mt4 'samo' pyta czy zająć pozycję?! ...fx-technik pisze:
Trader najpierw musi mu kliknąć pomiar.
może i wyżej, czekamklimokrates pisze:EU H1 Retest zaliczony. Targety bez zmian 1.1130 lub wyżej (do obserwacji)
Od dawna są zbędne.jkar pisze: Dadas Ty się tak nie rozpędzaj...bo niedługo to juz i notowania brokera będą zbędne...
Nie wiem czy nie zostaną tutaj na Daily jako zamkniecie luki. A ni w te ani we wteBemowo1 pisze:może i wyżej, czekamklimokrates pisze:EU H1 Retest zaliczony. Targety bez zmian 1.1130 lub wyżej (do obserwacji)
ja też się tego obawiam, więc mam Sklimokrates pisze:Nie wiem czy nie zostaną tutaj na Daily jako zamkniecie luki. A ni w te ani we wteBemowo1 pisze:może i wyżej, czekamklimokrates pisze:EU H1 Retest zaliczony. Targety bez zmian 1.1130 lub wyżej (do obserwacji)
Zgadzam się z D1 EU ale ja mierze po korpusach. H4 ma miejsce na up a daily świeca 1.1080 na zamkniecie luki, up and down. Podskoczy odpali twoje Ski i zjazdBemowo1 pisze: edek dzienny,
jeżeli trójka jest poprawnie oznaczona, to nie możemy falą 4 wchodzić na 1
Maklimokrates pisze:H4 ma miejsce na up