DayTrading: Wtorek 28.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 29 cze 2016, 00:00

Wzrost
6
46%
Bez zmian
3
23%
Spadek
4
31%

Liczba głosów: 13

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 28.06.2016

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Bemowo1 pisze:
xhDog pisze: Niby zbierają podpisy pod petycją o powtórne referendum, ale Cameron powiedział: nie ma takiej opcji.
Zrobienie drugiego referendum, jest równoznaczne z przyznaniem się: tak, jesteśmy idiotami
kwestia ceny wg mnie :)

to, że kombinują jest oczywiste, bo tak generalnie UE może ich troche zarżnąć cłami, 'przeniesieniem' City do Luxemburga i inflacją (Polak/Łotysz/Estończyk/Słowak/Czech pracuje za minimalną +/- 6 gbp/h a Bryt będzie chciał 10 gbp/h) ...

Jeżeli w ogóle dojdzie do tego opuszczenia w przewidywalnej przyszłości, to imo nie będzie dla nich dobre w dłuższym terminie i oni coraz bardziej zaczynają zdawać sobie z tego sprawę ...

najwyżej wrócą do łowienia ryb, klepania brzydkich trójkołowych samochodów i będą się sami ze sobą dobrze bawić : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Bemowo1 pisze:
xhDog pisze: Niby zbierają podpisy pod petycją o powtórne referendum, ale Cameron powiedział: nie ma takiej opcji.
Zrobienie drugiego referendum, jest równoznaczne z przyznaniem się: tak, jesteśmy idiotami
Irlandia przyjęła traktat lizboński dopiero w drugim referendum i nikt nie miał do nich zarzautów, że są idiotami. Myśłę, że zrobia drugie podejście, jak Szkoci i Irlandia Północna jeszcze nacisną.. Fakt faktem nie wiadomo, czy drugi raz nie padnie NIE, bo ludzie tam mają dosyć milionów imigrantów na każdym kroku. Politycy mysleli, że nadal jest wszystko OK, ale juz nie jest OK. Trochę jak w Polsce po ostatnich wyborach niektórzy się obudzili ze snu. Ciężko będzie to powstrzymać, ale próbować pewnie będą.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

pedro pisze:
to, że kombinują jest oczywiste, bo tak generalnie UE może ich troche zarżnąć cłami,
to jest argument

-- Dodano: 28 cze 2016, 16:06 --
pedro pisze:
najwyżej wrócą do łowienia ryb, klepania brzydkich trójkołowych samochodów i będą się sami ze sobą dobrze bawić : )
A to jest po prostu piękne :564:

-- Dodano: 28 cze 2016, 16:07 --
Świeżak44 pisze:Fakt faktem nie wiadomo, czy drugi raz nie padnie NIE, bo ludzie tam mają dosyć milionów imigrantów na każdym kroku.
I to jest bardzo istotne

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Bemowo1 pisze:
pedro pisze:
to, że kombinują jest oczywiste, bo tak generalnie UE może ich troche zarżnąć cłami,
to jest argument

-- Dodano: 28 cze 2016, 16:06 --
pedro pisze:
A to jest po prostu piękne :564:
a czy Ty wiesz, że Ci idioci mają osobny kran do ciepłej i zimnej wody? ...

z jednego leci parząca woda, a z drugiego lodowata... ja tego nie wytrzymałem i po 3 latach emigrowałem z UK ... nie żałuje :)
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

Bemowo1 pisze:
A ja sądzę,że nawet referendum nie będzie potrzebne. Wystarczy, że zrobią wybory a następca Camerrona zapowie w kampanii że jest przeciwny wyjściu z unii -warunek wygrać wybory

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

pedro pisze:

z jednego leci parząca woda, a z drugiego lodowata... ja tego nie wytrzymałem i po 3 latach emigrowałem z UK ... nie żałuje :)
Wiem, byłem w lądku 2 razy - ale po kilku dniach miałem dość matrixa.
A ulice - idziesz i jest : Zara, MD, H/M, KFC, Zara, MD, H/M, KFC,Zara, MD, H/M, KFC,Zara, MD, H/M, KFC,Zara, MD, H/M, KFC,Zara, MD, H/M, KFC,Zara, MD, H/M, KFC,Zara, MD, H/M, KFC,Zara, MD, H/M, KFC,Zara, MD, H/M, KFC,

-- Dodano: 28 cze 2016, 16:15 --
pedro pisze: po 3 latach emigrowałem z UK ... nie żałuje :)
Ty emigrancie :lol:

-- Dodano: 28 cze 2016, 16:16 --

A Ty Kuramara, co sądzisz o tym wszystkim?

mariozab1979
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mariozab1979 »

z jednego leci parząca woda, a z drugiego lodowata... ja tego nie wytrzymałem i po 3 latach emigrowałem z UK ... nie żałuje :)[/quote]

Do odzielnych kranów jest patent :D specjalny gumowy łacznik nakladany na każdy kran po to żeby wodę ,,zmiksować,, :lol:

Ja po 10 latach zjechałem do ojczyzny...

Panowie czy depozyty zabezpieczające wróciły wam do stanu sprzed referendum?

Obrazek

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

mariozab1979 pisze:a czy Ty wiesz, że Ci idioci mają osobny kran do ciepłej i zimnej wody? ...

Do odzielnych kranów jest patent :D specjalny gumowy łacznik nakladany na każdy kran po to żeby wodę ,,zmiksować,, :lol:

Ja po 10 latach zjechałem do ojczyzny...

Panowie czy depozyty zabezpieczające wróciły wam do stanu sprzed referendum?

Obrazek
Technologia jutra... :d :d

W xm wszystko wróciło do normy.
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

nazarek88
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nazarek88 »

Zauwazyliscie ze wykresy DAXa i Kabla sa niemal identyczne? m1, m5 i nawet m15. Spisek?! :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

mariozab1979 pisze:

Obrazek
klasa sama w sobie :564:
Zrób to sam, Adam Słodowy radzi.
Zrób to z kobietą, Bemowo radzi

Zablokowany