Patrząc na ogólny marazm na giełdach, to grubasy chyba właśnie to zrobiły.. To był majstersztyk z tym Brexitem, te luki w górę, luki w dół.. Ile to kasy wyrwane?? Teraz czas na zasłużony urlop.. Pakuja się pewnie i kierują na Szeszele, Kanary, Malediwy i inne takie.. a giełdy będa się kisiły..Sumo pisze:Hehehe tak sobie pomyślałem, że zgodnie z poleceniem w książkach i mądrościach treadingowych powinniśmy zrobić "Sell in may and go away" i zobaczyć co tam po wakacjach
DayTrading: Poniedziałek 27.06.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.06.2016
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
To tak samo jak chyba nasi forumowicze, dziś jakoś tak mały ruch tutaj, natomiast G/U przebiło piątkowe dno, ciekawe czy poleci dalej na 1.2760Świeżak44 pisze:Patrząc na ogólny marazm na giełdach, to grubasy chyba właśnie to zrobiły.. To był majstersztyk z tym Brexitem, te luki w górę, luki w dół.. Ile to kasy wyrwane?? Teraz czas na zasłużony urlop.. Pakuja się pewnie i kierują na Szeszele, Kanary, Malediwy i inne takie.. a giełdy będa się kisiły..Sumo pisze:Hehehe tak sobie pomyślałem, że zgodnie z poleceniem w książkach i mądrościach treadingowych powinniśmy zrobić "Sell in may and go away" i zobaczyć co tam po wakacjach
To tak samo jak chyba nasi forumowicze, dziś jakoś tak mały ruch tutaj, natomiast G/U przebiło piątkowe dno, ciekawe czy poleci dalej na 1.2760[/quote]
Wszystko kwestią czasu...
Wszystko kwestią czasu...
poszło trochę dalej, ale tak to miało wyglądać.Bemowo1 pisze:
dzisiaj jeszcze powinniśmy spaść na kablu 50-100 pips (wystawienie nosa pod tl kanału liniowego widocznego na tygodniowym) potem konsola i up do zamknięcia luki (środa-piątek). Nie kojarzę, aby luka na kablu została nie domknięta.
A później trwałe wyjście z kanału dołem
Wrócimy do kanału
-- Dodano: 27 cze 2016, 13:02 --
jakieś mikrosygnały na L
-- Dodano: 27 cze 2016, 13:06 --
luka na kablu ma 200 pips, a od piątkowego zamknięcia zrobiliśmy 450 pips - szacunek, szkoda tylko, że nie mam pozycji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stały bywalec
Jak na razie spadający DAX daje zarobić i to bez jakichś dziwnych ruchów. Konkretnie w dół. Oby tak dalej.
tyle się dzieje, a tu cisza
-- Dodano: 27 cze 2016, 13:12 --
kabel jeszcze do dołu, zanegowane L
-- Dodano: 27 cze 2016, 13:12 --
kabel jeszcze do dołu, zanegowane L
szalom! ...
ed d1 po wypadnięciu z kanału to ma taki zasięg... http://invst.ly/1yl7h
nie czytałem weekendowych wpisów, więc nie wiem, czy ktoś to wrzucał ...
Dzieje się że ho-ho ... wakacje się zadziały ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
spóźniony, mały ten zasięgpedro pisze:szalom! ...
Ale na małą zmienność pomimo wakacji bym nie liczył
zasięg jest w pyte, nie znasz sie : PBemowo1 pisze:spóźniony, mały ten zasięgpedro pisze:szalom! ...
Ale na małą zmienność pomimo wakacji bym nie liczył
a zmiennosc jest i będzie, jak wszystko sie dobrze ulozy to do konca roku przynajmniej, tylko stop lossy wielkie ustawiac trzeba i to nie jest seksi

Jutro też jest dzień.
Jeszcze należy pamiętażć o zasięgu trójkąta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.