-- Dodano: 23 cze 2016, 20:15 --
edek podobnie...
na szczęście nie dotykam, a w komp po 24 sobie zerknę
Może i na czasie ale na pewno nie w tym miejscu czyli, nie w Europie .ajron pisze:takie tam na czasie
youtube.com/watch?v=c3wKvMLOmRE
No, to wesoło tam maja z tymi małpkamiajron pisze:takie tam na czasie
Ta, to jedź do jakiejś "czarnej" dzielnicy Paryża lub Londynu, złap się z nimi za ręce i zaśpiewajcie "We are the world" M.Juciekinier pisze:Może i na czasie ale na pewno nie w tym miejscu czyli, nie w Europie .ajron pisze:takie tam na czasie
Filmik pt. "Już niedługo w całej europie" ale zwróć uwagę że to Brazylia i do tego Rio de Janeiro gdzie drobna przestępczość kwitnie w najlepsze i jest na poziomie nie spotykanym w żadnym państwie Europy.
Propagandowe straszenie , arabami, murzynami, żydami, niemcami, rusami i kosmitami typowo rasistowskie i ograniczone umysłowo podejście i działanie na najniższe ludzkie instynkty .
a jak będzie, ....karnak pisze:Kto jutro będzie kupował akcyjki, jak ogłoszą wyniki, że brexitu nie będzie?
Ci co stawiali na taki wynik referendum to już je nabyli, a jutro będą realizować zyski.
To wiedzą tylko grubasy, jak to będzie rozegrane.. Mogą rano zrobić podbitkę, a może od razu.. otworzyć z luką itp. Mi się zdaję, że podbiją choćby dla wycięcia SL.. Dziś już nie będę się zakładał. Odrobiłem +250zł na paru pipsach na tej płaskiej konsoli na DAX-ie.. scalpingkarnak pisze:Kto jutro będzie kupował akcyjki, jak ogłoszą wyniki, że brexitu nie będzie?
Ci co stawiali na taki wynik referendum to już je nabyli, a jutro będą realizować zyski.
Lets the game begin by FarciarzDavidFx pisze:masz racje cos w tym jest na rzeczyWTF? pisze:A teraz mały żarcik...
Wiecie dlaczego nie będzie wzrostów na EUR/USD??????
..... bo Farciarz ma longi .....
po same kuleŚwieżak44 pisze: -- Dodano: 23 cze 2016, 21:50 --
To co bierzemy teraz S-ki po same jaja, jak farciarz???
myślę, że po same pięty to i mało by było ; )mrspinek pisze:po same kuleŚwieżak44 pisze: -- Dodano: 23 cze 2016, 21:50 --
To co bierzemy teraz S-ki po same jaja, jak farciarz???