DayTrading: Środa 22.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 cze 2016, 00:00

Wzrost
6
43%
Bez zmian
3
21%
Spadek
5
36%

Liczba głosów: 14

anilag
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Środa 22.06.2016

Nieprzeczytany post autor: anilag »

cześć, mam prośbę, być może ktoś będzie mi mógł szybko pomóc bo wertując całe forum na temat strategii mi nic nie dało.

Potrzebuję prosty skrypt który będzie mi zamykał zyskowną i stratną pozycję na zero.

Tzn mam np 3 pozycje na sell które są stratne i otwieram jedną na buy (powiedzmy 10 razy większą) i chciałbym aby zamknęła mi jednego sella w momencie jak ten plus wyrówna się z tamtym minusem i będzie na zero...

pomoże ktoś ?
Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

anilag pisze:cześć, mam prośbę, być może ktoś będzie mi mógł szybko pomóc bo wertując całe forum na temat strategii mi nic nie dało.

Potrzebuję prosty skrypt który będzie mi zamykał zyskowną i stratną pozycję na zero.

Tzn mam np 3 pozycje na sell które są stratne i otwieram jedną na buy (powiedzmy 10 razy większą) i chciałbym aby zamknęła mi jednego sella w momencie jak ten plus wyrówna się z tamtym minusem i będzie na zero...

pomoże ktoś ?
pisz do technika to guru fx skrypty na mt4 pisal juz w kolysce ale czy pomoze no mi nie pomogl zapytaj to sie przekonasz :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

DavidFx pisze:
pedro pisze:ed m5, short do daily pivot: http://invst.ly/1xqna
pchanie sie pod rozpedzony pociag nie jest ciekawa strategia pedro :D
jak myslisz kto z tego wyjdzie calo Ty czy Intercity :p
staram się nie pchać pod pociągi... tylko jeździć nimi od stacji do stacji, ale czasami zdarza mi się, że wydaje mi się, że siedzę w pociągu, a tak naprawdę stoję przed nim ; )

ale spokojnie, ryzykowałem 10% dzisiejszego urobku, więc nie ma tragedii ; ) :564:

idę już stąd, Szalom!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

chyba wszyscy wyjechali na urlopy pustka dzisiaj :D
zarobili wiosna to teraz bujaja sie na hawajach i takie to jest zycie z forexa :d

Powiem wam warto spedzic dziesiatki tysiecy godzin przed ekranem komputera na forexie rozwalic sobie wzork przez to ale naprawde warto zarobicie sobie na operacje wiec niczego sie nie bojcie :p

Polecam z czystym sumieniem na pewno nie jest to dla kazdego tu trzeba miec to cos w sobie zeby byc tak upartym beda zwatpienia porazki jedna za drugim utopiona kasa w tysiacach jak nie wiecej ale na koncu tej drogi ktora moze trwac latami i latami czeka SUKCES :!: :!: :!:

Adios Company Brothers and Siters wiele dzieki Wam sie nauczylem i zrozumialem Dziękuje Serdecznie
opuszczam te miejsce i wyruszam w swiat niech Moc bedzie z Wami dzis i na zawsze forever and ever :p

Free Your Mind!!! 8)
Ostatnio zmieniony 22 cze 2016, 16:45 przez DavidFx, łącznie zmieniany 3 razy.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

No i jak sytuacja??? Moim zdaniem już chyba finał tych podskoków.. Dolar się osłabił, co umożliwiło podbicie WIG20 do kolejnego lokalnego szczytu. Edek oczywiście do góry, jak słaby dolar, ropa do góry też z tego powodu..
Zostało kawałeczki, żeby to wszystko dopiąć.. i jazda w drugą stronę.. A DAX chyba interesuje tylko poziuom 10140- tam jest fibo i ważny poziom z poprzednich razy.. JEdyna zagadka to USA.. spadną czy pójdą do góry??? Coś niewyraźnie wyglądają.. Ja juz szykuję S powoli. na ropę, na DAX i na WIG20. Sytuacja rozwija się tak samo jak poprzednio przed spadkami. :)

-- Dodano: 22 cze 2016, 16:35 --

Dane raczej bez wpływu...Ropa jak jest blisko szczytu, to zrobią to co zwykle.. podciągną mocniej na parę godzin i puszczą jutro.. Jeśli to jest szczyt. Juz się nauczyłem tego numeru. :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2016, 17:08 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 2 razy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Świeżak44 pisze:No i jak sytuacja??? Moim zdaniem już chyba finał tych podskoków.. Dolar się osłabił, co umożliwiło podbicie WIG20 do kolejnego lokalnego szczytu. Edek oczywiście do góry, jak słaby dolar, ropa do góry też z tego powodu..
Zostało kawałeczki, żeby to wszystko dopiąć.. i jazda w drugą stronę.. A DAX chyba interesuje tylko poziuom 10140- tam jest fibo i ważny poziom z poprzednich razy.. JEdyna zagadka to USA.. spadną czy pójdą do góry??? Coś niewyraźnie wyglądają.. Ja juz szykuję S powoli. na ropę, na DAX i na WIG20. Sytuacja rozwija się tak samo jak poprzednio przed spadkami. :)

Dane raczej bez wpływu...Ropa jak jest blisko szczytu, to zrobią to co zwykle.. podciągną mocniej na parę godzin i puszczą jutro.. Jeśli to jest szczyt. Juz się nauczyłem tego numeru. :D
"Dolar się osłabił"
pokaz tego usd_i
cos mi sie wierzyc nie chce w to ze sie osłabił :roll:

-- Dodano: 22 cze 2016, 15:47 --
DavidFx pisze:chyba wszyscy wyjechali na urlopy pustka dzisiaj :D
zarobili wiosna to teraz bujaja sie na hawajach i takie to jest zycie z forexa :d

Rzeczywiście coś tu cicho :roll:

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

Świeżak44 pisze:No i jak sytuacja??? Moim zdaniem już chyba finał tych podskoków.. Dolar się osłabił, co umożliwiło podbicie WIG20 do kolejnego lokalnego szczytu. Edek oczywiście do góry, jak słaby dolar, ropa do góry też z tego powodu..

W jednym miałeś rację to koniec wzrostów. Edek 1.1288. Boją się wszyscy. Gruby ładuje naboje :p
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

EURUSDM30.png
Tak, jak wczoraj pisałem.
Poczekać, rynek sam pokaże kierunek, i pokazał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

zmienie nicka na kangur. Chodzi idealnie .. IDEALNIE... było L zamknięte co pokazałem.
S od szczytu zamknięte także, teraz znowu L wzięte.
Szok :D :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

:lol: Czyszczą elki tych co za wcześnie wzięli na edku. Chytry dwa razy traci :mrgreen:
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Zablokowany