karnak pisze:Czy ktoś wie dlaczego dzisiaj u nas PKOBP było takie ponadprzeciętnie mocne?
Czyżby się rozpoczynała hossa?
Pytasz, a wiesz.

karnak pisze:Czy ktoś wie dlaczego dzisiaj u nas PKOBP było takie ponadprzeciętnie mocne?
To gdzie Ci reszta swieczek uciekla ?fx-technik pisze:Wręcz przeciwnie, wszystko jest w porządku, całkowitym!ask pisze:fx-technik pisze:Welcome to the real world!Dadas cos Ci program do robienia screenow szwankuje.fx-technik pisze:Tu akurat się spóźniłem ze zleceniem i nie odpaliło.
Gdyby odpalił Sell z żółtej po środku, to byłby zaliczony po pierwszej niebieskiej na dole.
-- Dodano: 21 cze 2016, 22:24 --
I co ja mam wam jakieś bzdury opowiadać, że Matrix pójdzie do góry, albo że w dół?
Jakie to ma znaczenie dla zarabiania?
Do zarabiania jest potrzebny wyłącznie typowy ruch ceny o bardzo dużym PP wystąpienia.
Widzimy tylko pare swieczek a reszte wykresu jest czarne![]()
Screeny robię z MT4, nie z żadnego innego programu.
Jednak rynek dał drugą szansę i tu już zlecenie czekało.
Cały WIG20 wygląda jakby gotowy do wybicia. Chociaż trzymają się linii fibo, ale raczej wyglądają jak zatrzymani w połowie ruchu do góry. PS. Coraz większa dywergencja na DAX-ie. Ciągną to w górę nawet jak ropa spada ikarnak pisze:Czy ktoś wie dlaczego dzisiaj u nas PKOBP było takie ponadprzeciętnie mocne?
Leave The Matrix, and you will see!ask pisze:To gdzie Ci reszta swieczek uciekla ?fx-technik pisze: Welcome to the real world!![]()
Jakis nowy sposob aby nie patrzec w przeszlosc tylko tradowac ostatnie ruchy ?
na H4 nic stracongo, L nadal w grzeBemowo1 pisze:edek m30,
niestety zmiana kierunku