Ten mały trójkącik jak najbardziej, ten szerszy kanał odpada. Trójkat w tym przypadku oznacza kończący impuls i 5. I tu można szukać SDavidFx pisze: retest trojkata i up na edku
ale korci zeby sie wykres zwalil w dol w przepasc gdybym byl goldmanem tak bym zrobil
moze wysluchaja moich marzen to sie przekrece
ma ktos skrypt na mt4 ktory zamyka wszystkie pozycje i otwiera w tym czasie nowe przeciwstawne?
DayTrading: Wtorek 21.06.2016
- klimokrates
- Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 21.06.2016
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- fx-technik
- Fanatyk

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
jeżeli wyjdzie górą z tego prostokąta,TsunamiPL pisze:Dax zaraz przebije 10 tyś
http://invst.ly/1xfeq
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trójkąt symetryczny częściej zapowiada kontynuację wcześniejszego ruchu niż jego odwrócenie.klimokrates pisze:Ten mały trójkącik jak najbardziej, ten szerszy kanał odpada. Trójkat w tym przypadku oznacza kończący impuls i 5. I tu można szukać SDavidFx pisze: retest trojkata i up na edku
ale korci zeby sie wykres zwalil w dol w przepasc gdybym byl goldmanem tak bym zrobil
ma ktos skrypt na mt4 ktory zamyka wszystkie pozycje i otwiera w tym czasie nowe przeciwstawne?
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- klimokrates
- Pasjonat

To policz fale na te M15 i zobacz w której fali zrobił się ten trójkąt.DavidFx pisze:Trójkąt symetryczny częściej zapowiada kontynuację wcześniejszego ruchu niż jego odwrócenie.klimokrates pisze:Ten mały trójkącik jak najbardziej, ten szerszy kanał odpada. Trójkat w tym przypadku oznacza kończący impuls i 5. I tu można szukać SDavidFx pisze: retest trojkata i up na edku
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
-
Tomasz196407
- Fanatyk

fibo do góry to już wiadomo gdzie poleci,pedro pisze:jeżeli wyjdzie górą z tego prostokąta,TsunamiPL pisze:Dax zaraz przebije 10 tyś
http://invst.ly/1xfeq
..knoty i SL sa dla mięczaków, Prawdziwe hardkory fx uznają tylko close świecy i stop out na kapitaleDavidFx pisze:jestem ignorantem kotow znaczy knotow
Moja prognoza..ale wybaczam ci bo jesteś moim ulubionym socjalistąpedro pisze:
jeżeli wyjdzie górą z tego prostokąta,
fale matrixa 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
tak, prostokąta zilustrował wpierw shogo, a ja to przegapiłem na 1szej stronie ; )
jestem tylko marną kopią
coś mnie w kościach łupie... chyba boczniak do czwartku będzie na wszystkim : ) ,,, dzisiaj jeszcze dane od pejsatych mogą coś ruszyć, ale póki co to bryndza... : )
jestem tylko marną kopią
coś mnie w kościach łupie... chyba boczniak do czwartku będzie na wszystkim : ) ,,, dzisiaj jeszcze dane od pejsatych mogą coś ruszyć, ale póki co to bryndza... : )
Jutro też jest dzień.