C jako 5-tka,DavidFx pisze:a masz jakas wlasna analize jesli tak to wrzucaj na forumTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:
David masz racje z tym eur_i bedą spadki
nast . korekta płaska ABC
C jako 5-tka,DavidFx pisze:a masz jakas wlasna analize jesli tak to wrzucaj na forumTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:
to usuwamDavidFx pisze:szczerze nie znam sie na tych falach elliota dla mnie to jest kosmos
zostaw sa tutaj ludzie dla ktorych to jest miod na serceTomasz196407 pisze:to usuwamDavidFx pisze:szczerze nie znam sie na tych falach elliota dla mnie to jest kosmos
Dawid popatrz na dax, bo to mi nie pasuje spadki eur do spadajacego dax -a sorkiDavidFx pisze:zostaw sa tutaj ludzie dla ktorych to jest miod na serceTomasz196407 pisze:to usuwamDavidFx pisze:szczerze nie znam sie na tych falach elliota dla mnie to jest kosmos
przekonamy się po 23 czerwca, będzie się działokarnak pisze:Najwyższe interwały są decydujące.
Miesięczny na S&P pokazuje cały czas hossę z całym urokiem jej korekt, a do bessy jak widać daleka droga (nasze odczucia końca hossy są tu najmniej ważne, gdy wykres tego nie potwierdza robiąc coraz to nowe HH i HL)):
W czwartek tak napisz i powiedz, że na 100 %Tomasz196407 pisze: