Gold i ED pieknie UP.
Rzeznik pieknie w dol. Coa mnie przycmilo wcz z elkami chyba

to dobrzehighend pisze:Eurosceptycy gdzie są?
Rzeznik pieknie w dol. Coa mnie przycmilo wcz z elkami chyba
klimokrates pisze: Gratuluję trejdu
Przepraszam, źle spojrzałem z ranashogomad pisze:klimokrates pisze: Gratuluję trejdu
OMG klimko, pisze ,że to nie moje tylko tak to wczoraj wygladało u ładujacych S'ki. Zwróć uwage na kolory, wszystkie zielone zamkniete poniżej, a czerwone powyżej. Wszystkie trady na tym screenie sa stratne. A te shorty co tam wywaliło wszystkie na raz to już był SO/MC. Tak wyglada typowy dzień czyszczenia depo.
DavidFx pisze:biedni japonczycy wyladowali tryliony aby im sie waluta umocnila i wszystko w cholere poszlo na nic ta kasa sie zdala kolejna przegrana walka z deflacja i stagnacja kosztem gigantycznego zadluzenia ciekawe kto to splaci hehe
blad w tekscie juz poprawionyMexB. pisze:DavidFx pisze:biedni japonczycy wyladowali tryliony aby im sie waluta umocnila i wszystko w cholere poszlo na nic ta kasa sie zdala kolejna przegrana walka z deflacja i stagnacja kosztem gigantycznego zadluzenia ciekawe kto to splaci hehe
umocniła? z tego co wiem i widzę, to chcieli żeby się osłabiła, ale się nie udało, czy to ja coś pokręciłem?
DavidFx pisze:blad w tekscie juz poprawionyMexB. pisze:DavidFx pisze:biedni japonczycy wyladowali tryliony aby im sie waluta umocnila i wszystko w cholere poszlo na nic ta kasa sie zdala kolejna przegrana walka z deflacja i stagnacja kosztem gigantycznego zadluzenia ciekawe kto to splaci hehe
umocniła? z tego co wiem i widzę, to chcieli żeby się osłabiła, ale się nie udało, czy to ja coś pokręciłem?