Bardziej by mnie interesowało dlaczego?, bo na Twoim wykresie nie ma uzasadnienie do L.shogomad pisze:karnak pisze:Na ropie dzienny close na wsparciu ====> prawdopodobne odbicie:
czytasz w moich myślach....zaryzykowałem juz L
TP jest tymczasowy, nie widać momentum ruchu w góre jeszcze. Jak bedzie dynamicznie to podniose ponad 2 dniowe szczyty. Jak będzie niemrawo to przytne.
DayTrading: Środa 15.06.2016
Re: DayTrading: Środa 15.06.2016
karnak pisze:Bardziej by mnie interesowało dlaczego?, bo na Twoim wykresie nie ma uzasadnienie do L.shogomad pisze:karnak pisze:Na ropie dzienny close na wsparciu ====> prawdopodobne odbicie:
czytasz w moich myślach....zaryzykowałem juz L
TP jest tymczasowy, nie widać momentum ruchu w góre jeszcze. Jak bedzie dynamicznie to podniose ponad 2 dniowe szczyty. Jak będzie niemrawo to przytne.
123J na ważnym wsparciu, które potencjalnie będzie ostatnim miejscem odbicia przed wyrysowaniem górnego knota na weekly ( okolice lekko poniżej 50$ ). Bronił sie juz 5 razy ten poziom i nigdy przez ostatnie 3 tygodnie nie był przekroczony wiecej nizo 30 pips. jak mi ten SL padnie to przynajmniej po reteście zabiore sie na 46,60 $
I tak jak pisałem wcześniej. Pozycje już zamknięte.
Na dzisiaj koniec. Złota myśl: aby jutro tego nie stracić :]
Na dzisiaj koniec. Złota myśl: aby jutro tego nie stracić :]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...