lutek pisze:Szogun to jest gosc jak to mówił wstane rano wezme rope na górce i będę czekal na zyski i tak czeka do dnia dzisiejszego :Di chinczyk i prosiaczek tez sa wysmienici

Lutek...czy ty jesteś troglodytą jakimś ? Analfabetą ? Umiesz czytać ? Zerknij z łąski swojej na poniedziałkowy temat pierwszy mój post. Jest tam taki obrazek na którym pokazuje mój trade i prognoze:
2016-06-14 22_53_13.png
...jak widzisz zarówno mój trade wszedł, jak i prognoza sie sprawdziła, choć dzisiaj na ropie cały dzień konsola i trzeba było troche poczekać. SL wytrwały, TP osiągnięty. W zasiegu korekty pomyliłem sie o 25 pips - to tyle co nic.
Tymczasem u farciarza poniedziałek to:
2016-06-13 18_09_21.png
...odsuwanie SL'a w nieskończoność i modlitwy o deszcz ( w końcu wysłuchane ). Istny Fart w istocie, ale to nie granie/inwestowanie...to hazard.
Pozatym pisze ci już to chyba 4ty raz więc skup się i w końcu sobie zinternalizuj ,że to jest DT. I ja robie na takiej ropie kilka tradów dziennie w obie strony. Wkleiłęm tutaj juz kilkadziesiat tradów i nie znajdziesz wśród nich wiekszego niż+30 pips. Pisanie ,ze ja czekam ileś tam dni z jakąs pozycją to istny absurd, twoje pobożne życzenie i niezbity dowód na problemy polskiego szkolnictwa przez ostatnie 2 dekady.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.