DayTrading: Wtorek 14.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 cze 2016, 00:00

Wzrost
4
24%
Bez zmian
4
24%
Spadek
9
53%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 14.06.2016

Nieprzeczytany post autor: pedro »

lutek pisze:Szogun to jest gosc jak to mówił wstane rano wezme rope na górce i będę czekal na zyski i tak czeka do dnia dzisiejszego :Di chinczyk i prosiaczek tez sa wysmienici :)))
to o mnie piszesz ? ... Miki, Ty już w ogóle skończyłeś gimnazjum?... Jak stary się dowie, że z jego kredytówki depo uzupełniasz to nie będzie szczęśliwy ....

EOT - przestałeś istnieć w moim świecie 8)

-- Dodano: 14 cze 2016, 22:52 --
WTF? pisze:
Wow negatywna energia emanuje z forum. Może więcej konkretów mniej kłótni?
ja się nie kłócę :)

konkrety od jutra rana, spokojnej nocy ; ) :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

lutek pisze:Szogun to jest gosc jak to mówił wstane rano wezme rope na górce i będę czekal na zyski i tak czeka do dnia dzisiejszego :Di chinczyk i prosiaczek tez sa wysmienici :)))
Lutek...czy ty jesteś troglodytą jakimś ? Analfabetą ? Umiesz czytać ? Zerknij z łąski swojej na poniedziałkowy temat pierwszy mój post. Jest tam taki obrazek na którym pokazuje mój trade i prognoze:
2016-06-14 22_53_13.png
...jak widzisz zarówno mój trade wszedł, jak i prognoza sie sprawdziła, choć dzisiaj na ropie cały dzień konsola i trzeba było troche poczekać. SL wytrwały, TP osiągnięty. W zasiegu korekty pomyliłem sie o 25 pips - to tyle co nic.

Tymczasem u farciarza poniedziałek to:
2016-06-13 18_09_21.png
...odsuwanie SL'a w nieskończoność i modlitwy o deszcz ( w końcu wysłuchane ). Istny Fart w istocie, ale to nie granie/inwestowanie...to hazard.

Pozatym pisze ci już to chyba 4ty raz więc skup się i w końcu sobie zinternalizuj ,że to jest DT. I ja robie na takiej ropie kilka tradów dziennie w obie strony. Wkleiłęm tutaj juz kilkadziesiat tradów i nie znajdziesz wśród nich wiekszego niż+30 pips. Pisanie ,ze ja czekam ileś tam dni z jakąs pozycją to istny absurd, twoje pobożne życzenie i niezbity dowód na problemy polskiego szkolnictwa przez ostatnie 2 dekady.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Co sie kłócicie ;) pisałem, że edek w górę, więc trzeba było eSki pakować ;)
tak to działało zawsze co nie? :d

Najlepsze jest to, że w mojej pracy zarobiłem dziś właśnie średnią krajową w ciągu dnia. I to nie na FX....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

highend pisze:Co sie kłócicie ;) pisałem, że edek w górę, więc trzeba było eSki pakować ;)
tak to działało zawsze co nie? :d

Najlepsze jest to, że w mojej pracy zarobiłem dziś właśnie średnią krajową w ciągu dnia. I to nie na FX....
Będziesz mógł otwierać grube loty :mrgreen:
Edek w górę ale to dopiero pewnie po FOMC.
The only way is up

Zablokowany