-- Dodano: 14 cze 2016, 19:19 --
To co na Edku teraz "L" będzie grane???
Co nie które eleczki nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji, jak na razie to takie niewinne, a spadło,a dołożę,i tak cena się cofnie, prawdą jest, że gotować w pęcherzach się zacznie jak tak sobie cały tydzień będziemy zjeżdżać jak na sankach bez żadnej większej korekty, ana końcu tej drogi będzie czyszczenie depozytów tych najbardziej zagorzałych longówŚwieżak44 pisze:
Farciaż, nie jestem przeciwko Tobie,Farciarz pisze:Co nie które eleczki nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji, jak na razie to takie niewinne, a spadło,a dołożę,i tak cena się cofnie, prawdą jest, że gotować w pęcherzach się zacznie jak tak sobie cały tydzień będziemy zjeżdżać jak na sankach bez żadnej większej korekty, ana końcu tej drogi będzie czyszczenie depozytów tych najbardziej zagorzałych longówŚwieżak44 pisze:
To weź zrób tak:Świeżak44 pisze:Nareszcie znalazłem stronkę, gdzie mogę nakładać dowolne wykresy.http://pl.investing.com/indices/germany-30-chart Cudowne, właśnie czegoś takiego szukałem! Najlepszym wskaźnikiem dla wykresu jest inny wykres. Dywergencja rulez!!!!
filozof weż urlop bo od tych kresek zwariujeszfx-technik pisze:-- Dodano: 14 cze 2016, 21:25 --
-- Dodano: 14 cze 2016, 21:33 --
To weź zrób tak:Świeżak44 pisze:Nareszcie znalazłem stronkę, gdzie mogę nakładać dowolne wykresy.http://pl.investing.com/indices/germany-30-chart Cudowne, właśnie czegoś takiego szukałem! Najlepszym wskaźnikiem dla wykresu jest inny wykres. Dywergencja rulez!!!!
Na wykres EURUSD nałóż wykres USDEUR!-- Dodano: 14 cze 2016, 22:12 --
Mata indyk do MT4.
Bawta się!
Po pierwsze nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz i chuj Cię to obchodzi kogo i co wyznaję. Technika z nawi nie wyznaję, żadnego Boga o których się uczysz/uczyłeś też nie, więc zniknij - abrakadabra.Farciarz pisze:
jest jeszcze technik guru, który posiadł wiedze tajemną i wie co to DT, działa to tak że jak ty ugrasz 100pipsów i technik ugra 100pipsów to i tak on ugrał więcej pipsów
Jego wyznawcami są Shogoman i Pedro, który dziś nieśmiałe zagrał swoje pierwsze S, nie pod prąd
a edek jak spadał, tak spada i będzie spadał, zostawiam jedno S na noc
takiej jazdy z trendem na nawigatorze i bicia pipsów dawno nie było, aż forum padło od ilości odwiedzin