DayTrading: Wtorek 14.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 cze 2016, 00:00

Wzrost
4
24%
Bez zmian
4
24%
Spadek
9
53%

Liczba głosów: 17

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 14.06.2016

Nieprzeczytany post autor: lutek »

fx-technik pisze:Tyle wiecie i nic poza tym wiedzieć nie możecie:
EURUSDH1.png
Decyzje należy podejmować w zaznaczonych obszarach.
Nie tak jak to robi Farciarz i jemu podobni.
po fakcie to każdy to wie oj filozof juz nie czaruj:)))

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Tomasz196407 pisze:
pedro pisze:
banan_czikita pisze:. Wykres pokazalem kilka dni temu wiec nie bede 1000 razy wrzucal tego samego
przejrzałem Twoje posty do 25 maja i nie wrzuciłeś wykresu, mam wrażenie że mijasz się z prawdą. . .

correct me if I'm wrong
wrzucił, źle przeglądasz :p
nie mogę znaleźć, pewnie dlatego że był załącznik, bez wklejenia w treść, dlatego pytam kolegę o ten wykres, bo mogę się mylić :)

a w przeglądzie postów użytkownika nie znalazłem : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

pedro pisze:
banan_czikita pisze:. Wykres pokazalem kilka dni temu wiec nie bede 1000 razy wrzucal tego samego
przejrzałem Twoje posty do 25 maja i nie wrzuciłeś wykresu, mam wrażenie że mijasz się z prawdą. . .

correct me if I'm wrong
10 czerwiec 1 strona. Jak sie chce to sie znajdzie

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

banan_czikita pisze:
pedro pisze:

correct me if I'm wrong
10 czerwiec 1 strona. Jak sie chce to sie znajdzie
dzięki, znalazłem... ale w międzyczasie popsuło się forum : (

http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/128412

to ten Twój wykres... ale on ma się nijak do DT ... bo z tego co widzę nie uprawiasz day tradingu ...
Jutro też jest dzień.

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

pedro pisze: dzięki, znalazłem... ale w międzyczasie popsuło się forum : (

http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/128412

to ten Twój wykres... ale on ma się nijak do DT ... bo z tego co widzę nie uprawiasz day tradingu ...
Ta paczka uprawia DT pod warunkiem, że cena od razu pójdzie w ich stronę.
Natomiast, gdy im odjedzie o 50 Pips, to już uprawiają co innego.
Czekają na zbawienie, czyli uprawiają Wishing!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

scieraja sie tutaj dwie grupy traderow 1 grupa filozofowie ktorzy na historii wykresu sa alfa i omega i ludzie przebudzenii z Matrixa ktorzy dokladnie wiedza co sie dzieje na wykresie i wiedza jak z tego skorzystac :D

to sa indywidualne decyzje tych osob kazdy moze wybrac ktora droga chce isc

Weź niebieską pigułkę, a historia się skończy, obudzisz się we własnym łóżku i uwierzysz we wszystko, w co zechcesz. Weź czerwoną pigułkę, a zostaniesz w krainie czarów i pokażę ci, dokąd prowadzi królicza nora. 8)
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Banana Czikite, Lutka i Farciarza wycieło z shortów wczoraj na 1,13. Farciarza to nawet wcześniej na 1,14 pare dni temu ( te shorty co w zeszłym tygodniu ładował) Wiadomo to po tym bo po powrocie z roboty ochoczo sie udzielali, a po tym wybiciu w górę zamilkli i zniknęli z forum. Nie wiem co dalej, może doładowali nowe i W KOŃCU im siadło. CHyba tak bo włąśnie sie ożywili ,ales cuzamen, cała ekipa :mrgreen:

Za pierwszym razem sl na poziomie 90 pips ( odsuwane) za drugim ok 40 pips ( rano juz byli załadowani )
Dziękuję wam chłopaki ,że tak tradujecie, ktośmusi ten kapitał z drugiej strony dostarczac w dłuższej perspektywie :P
Jest spadek i cała trójka pieje o swoich shortach. Zwróćcie uwage gdzie musiały by być SL'e żeby sie utrzymały.
Przecież to nie jest trading a juz na pewno nie DT. To zajęcie jakiejś pozycji i modlenie sie na przemian z poceniem żeby im spadło. Nawet rzucając monetą czasem ma sie rację chłopaki.

Pomijam to ,że poza jednym dychawicznym screenem farciarza to swoich tradów nie pokażą.
No wiec chłopaki z farciarskiej ,bananowej trójcy....pokażcie swoje trady jak Dadas, Pedro , ja i jeszcze kilka osób tutaj. Pokażcie te trzymane od 4 dni S'ki na edku co teraz pozamykaliście. Pokażcie, bo inaczej to co mówicie to tylko sterta bajek, haluny bankrutów ujeżdżających demo, dowartościowujacych się w dziale DT tradami kilkudniowymi tylko dlatego, że tyle trzeba było czekać na profit :mrgreen:

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

na edu krótką puściłem, na BE+2 jest

http://invst.ly/1w1rh
Jutro też jest dzień.

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

Shogo. Nie wiem co bierzesz ale ostro musi kopac
Pokazalem na wykresie gdzie mam pozycje, gdzie jest zabezpieczona i gdzie jest sl a Ty dalej udajesz guru ktory wie wszystko, nawet czy mnie wycielo. Laduj lepiej w siebie kolejna paczke chipsow i przerzuc sie na zdrapki

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

pedro pisze:na edu krótką puściłem, na BE+2 jest

http://invst.ly/1w1rh
uciekłem na +20 http://invst.ly/1w23d

qniec, może wieczorem coś... czas na hamburgera :mrgreen:
Jutro też jest dzień.

Zablokowany