No i zawsze jest dylemat. Bo Eliotowcy to rysują teraz fale 3-cią która z reguły jest najdłuższa. Tomasz sie na Eliocie lepiej zna.Farciarz pisze:tak, trzeba brać i w nogi, będą podciągać dla USA, aby ci mogli wyżej się załadować, ale to wsparcie powinno pęknąć, najpierw rozpęd wezmą, też takie moje zdanieCblondyn pisze:Miejsce na korekte L całkiem dobre. Cena na wsparciu.
https://www.mql5.com/en/charts/5305404/ ... rokers-dom
DayTrading: Wtorek 14.06.2016
Re: DayTrading: Wtorek 14.06.2016
-
- Fanatyk
Powiem grzecznieCblondyn pisze:No i zawsze jest dylemat. Bo Eliotowcy to rysują teraz fale 3-cią która z reguły jest najdłuższa. Tomasz sie na Eliocie lepiej zna.Farciarz pisze:tak, trzeba brać i w nogi, będą podciągać dla USA, aby ci mogli wyżej się załadować, ale to wsparcie powinno pęknąć, najpierw rozpęd wezmą, też takie moje zdanieCblondyn pisze:Miejsce na korekte L całkiem dobre. Cena na wsparciu.
https://www.mql5.com/en/charts/5305404/ ... rokers-dom

edek jak juz mówiłem jest dla mnie nie interesujący, na zyczenie kiedyś zrobiłem wykres ten ostatni wzrost , trzymajac sie tego ruch do dołu musi być korektą,
z wyzszych interwałów wynika(oczywiście według mnie) ze wzrost od 1,05, nie jest strukturą impulsu tylko korekt,
wiec domniemując jeżeli ostatni wzrost jest impulsem teraz korekta to musi byc jeszcze jedna 5 tka,-
nie wiem czy zrozumiale pisze jeżeli nie to prosze o komentarze i uwagi
chyba falę C ... ale z elliota miałem 3 z dwoma, więc nie czuję się na siłach : )Cblondyn pisze: No i zawsze jest dylemat. Bo Eliotowcy to rysują teraz fale 3-cią która z reguły jest najdłuższa. Tomasz sie na Eliocie lepiej zna.
http://invst.ly/1v-zx
a te minus 11 z rana odrobiłem, i jestem poza rynkiem.. i na +3 ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Gaduła
Uj i usdchf ktore sa odwrotnie skorelowane z eurusd dopiero ruszaja up wiec na edku L bym nie ruszal, chyba ze ktos za dziobaka robi, a jak ktos wysoko wzial S na koncu korekty spadkow i ma zabezpieczone to realizacja najwczesniej na 1050 ale nie wykluczam nizszych poziomow. Wykres pokazalem kilka dni temu wiec nie bede 1000 razy wrzucal tego samego
przechodzą, coś nie gra, wkręcają w S?, to musi podciągnąć, ja się trzymam swego i czekam na korektę czy to do 60 czy 80,może niżej, ale jakąś korektę, żeby wejść jeszcze razw S, najwyżej nie zarobię teraz, bo wylazłem za wcześnie?
bez jaj panowie grubasy
bez jaj panowie grubasy

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
spokojnie Farciarz:))
przejrzałem Twoje posty do 25 maja i nie wrzuciłeś wykresu, mam wrażenie że mijasz się z prawdą. . .banan_czikita pisze:. Wykres pokazalem kilka dni temu wiec nie bede 1000 razy wrzucal tego samego
correct me if I'm wrong
Ostatnio zmieniony 14 cze 2016, 11:54 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
- fx-technik
- Fanatyk
Tyle wiecie i nic poza tym wiedzieć nie możecie:
Nie tak jak to robi Farciarz i jemu podobni.
Decyzje należy podejmować w zaznaczonych obszarach.Nie tak jak to robi Farciarz i jemu podobni.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
- Fanatyk
wrzucił, źle przeglądaszpedro pisze:przejrzałem Twoje posty do 25 maja i nie wrzuciłeś wykresu, mam wrażenie że mijasz się z prawdą. . .banan_czikita pisze:. Wykres pokazalem kilka dni temu wiec nie bede 1000 razy wrzucal tego samego
correct me if I'm wrong