tak, na retescie tl i średniejFarciarz pisze:Ktoś ładuje grube S na edku, rynek teraz daje okazje
DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
poki idzie gore lepiej nie tykac trzeba poczekac na oznake ze wchodza miski wtedy przywalic z grubej rury
to swiadczy o jednym wciskaja edka tlumowi aby sprzedac po korzystniejszej cenie 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Tłum jest na SDavidFx pisze:poki idzie gore lepiej nie tykac trzeba poczekac na oznake ze wchodza miski wtedy przywalic z grubej ruryto swiadczy o jednym wciskaja edka tlumowi aby sprzedac po korzystniejszej cenie
Zaraz bezpieczniki puszczą. Powyżej 1.1274 winda do góry. Jak się przebiją.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
Bemowo1 pisze:Tłum jest na SDavidFx pisze:poki idzie gore lepiej nie tykac trzeba poczekac na oznake ze wchodza miski wtedy przywalic z grubej ruryto swiadczy o jednym wciskaja edka tlumowi aby sprzedac po korzystniejszej cenie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
To wskaźniki również z demo rachunków , mój ulubiony wskaźnik leszczy nawiasem mówiąc.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
czyli jaki poziom?Bemowo1 pisze:tak, na retescie tl i średniejFarciarz pisze:Ktoś ładuje grube S na edku, rynek teraz daje okazje
Zaraz was brutalnie cofną. Nic więcej nie zaleci, 1.1261 na L to nie jest rozsądne
jak mówię, że zaraz spadnie, to spadnie, 1.127X po dużej jajecznicy
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
trzeba przeczekac ta radosna tworczosc City
oni juz sie szkuja na przywalenie z grubej rury na eS wciagaja narybek z calego swiata dla plynnosci
czyli bedzie lepiej spadalo 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
ja już siedzę...w S, sprzedałem, spadać musi teraz na sesji europy, jak spadnie na 1.11XX, gdzieś tam może, ale nie musi być okazja na krótkie L z amerykanami,DavidFx pisze:trzeba przeczekac ta radosna tworczosc Cityoni juz sie szkuja na przywalenie z grubej rury na eS wciagaja narybek z calego swiata dla plynnosci
czyli bedzie lepiej spadalo
de facto mam pozycję przeciwko Bemowo1, L kontra S, ciekawe kto będzie miał farta?
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
teraz jest dobry moment na ladowanie ESEk po same jaja jak to mowi highend 
bierzecie krotkie korekty zamiast wziasc caly impuls spadkowy na ktorym sie zarabia

bierzecie krotkie korekty zamiast wziasc caly impuls spadkowy na ktorym sie zarabia
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!