Obawiam się, że w związku ze zbliżającym się Brexitem wyniki niemieckiej drużyny nie będą miały większego wpływu na ruchy DAX. Co innego u bukmacherów. Niech tylko z nami przegrają tak z 1:0 i potem mogą pokazywać formę.PipsKong pisze:Niemcy wygrały , a Dax spadaco za lamerstwo ;/
DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016
Ktoś ładuje grube S na edku, rynek teraz daje okazje
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ja laduje eski po same jajaFarciarz pisze:Ktoś ładuje grube S na edku, rynek teraz daje okazje

Ostatnio zmieniony 13 cze 2016, 08:33 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
no to może L pod domknięcie luki tp 9810Świeżak44 pisze:Na DAX-ie otwarcie z luka w dół i poniżej tego kluczowego wsparcia.. Podpucha , czy początek dalszego spadania?

-- Dodano: 13 cze 2016, 07:34 --
Dobrze że nasi wygrali wczoraj to dzisiaj wig20 10% w górę na otwarciu.PipsKong pisze:Niemcy wygrały , a Dax spadaco za lamerstwo ;/

a nie wydaje Wam się że BrExit już jest w cenie ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
dokładniehighend pisze:ED, kangur
pakować L po same jaja. Widać, że chcą UP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stały bywalec
PipsKong pisze:a nie wydaje Wam się że BrExit już jest w cenie ??
W cenie? Raczej nie. Jak na razie to rynki jeszcze się łudzą moim zdaniem. Jeszcze liczą, że wygra Europa, że wygrają zwolennicy wspólnoty. Problem z Brexitem jest taki, że to pierwsze tego typu wydarzenie na arenie gospodarczej. Jeszcze tego nie testowaliśmy. Brexit jak na razie nie ma porównania więc jest niepoliczalny. Rynek będzie Panem.
spokojnie, głowa do góry NeoDavidFx pisze:ja laduje eski po same jajaFarciarz pisze:Ktoś ładuje grube S na edku, rynek teraz daje okazjelecz zapieprza do gory hehe

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
miałbym więcej L na kablu, ale depo mi zabrakło - broker zmienił dźwignię
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Welcome to the real worldFarciarz pisze:spokojnie, głowa do góry NeoDavidFx pisze:ja laduje eski po same jajaFarciarz pisze:Ktoś ładuje grube S na edku, rynek teraz daje okazjelecz zapieprza do gory hehe

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!