TP 1.1280 albo z rekiFarciarz pisze:ekg pokazuje ze na edku nie powinno być większej korekty nawet, ja trzymam nie realizuje jeszcze.
m15, m30 żadnych oznak korekty
DayTrading: Czwartek 09.06.2016
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 09.06.2016
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Farciarz twój styl wypowiedzi to czysty Miki FX i nie zaprzeczaj 

- fx-technik
- Fanatyk
Korekty są cały czas.
Nawet 20+ pips.
Nawet 20+ pips.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
- Fanatyk
MERLIN pisze:Farciarz twój styl wypowiedzi to czysty Miki FX i nie zaprzeczaj

Farciarz jestes za dobry wchodzisz i kosisz setki pipsow dlatego tak Cie nie lubia na forum rozumiesz 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
h1 pks wyprzedany, adx dęba, poziom ok, jak dla mnie nadal brak oznak korekty większej niż pierdniecie m1 czy m5klimokrates pisze:TP 1.1280 albo z rekiFarciarz pisze:ekg pokazuje ze na edku nie powinno być większej korekty nawet, ja trzymam nie realizuje jeszcze.
m15, m30 żadnych oznak korekty
zobaczy się
MikiFX kojarzę, wszyscy wiedzą kim był MIKI a ja jestem po prostu Farciarz

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
podsumowując te utarczki: i oto właśnie na rynku chodzi! ktoś musi mieć inny pogląd bo ktoś musi kupować aby ktoś mógł sprzedać! A forum jako wymiana poglądów musi być i istnieć i otwierać oczy i dostarczać obiektywnych poglądów. Poza tym raz rynek reaguje na fibo innym razem na ...... im więcej pomysłów i potwierdzeń tym mniejsze ryzyko przy otwieraniu transakcji.
Róbta tak dalej tylko z jasnym przesłaniem dlaczego a nie tak bo tak lub nie bo nie.
edek wczoraj (zależy od broka) dotknął 61,8 fibo jako korekta wzrostowa w impulsie spadkowym
tylko każdemu brakowało tych paru pipsów aby to potwierdzić:(
podobnie jak złoto sparzyło się na 61 a teraz po naciągnięciu sprężyny dalej na północ
Róbta tak dalej tylko z jasnym przesłaniem dlaczego a nie tak bo tak lub nie bo nie.
edek wczoraj (zależy od broka) dotknął 61,8 fibo jako korekta wzrostowa w impulsie spadkowym
tylko każdemu brakowało tych paru pipsów aby to potwierdzić:(
podobnie jak złoto sparzyło się na 61 a teraz po naciągnięciu sprężyny dalej na północ
- marcinmijagi
- Pasjonat
...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytaty, pipsów nie dają.
-
- Gaduła
Może Twój broker specjalnie chce Cię wpuścić w maliny,bo za dobrze Ci idzie ?Rafal152 pisze:Broker przysłał mi informacje żeby brać BRT na L z targetem na 56 ale jak rynek spadnie poniż 43 to żeby brać S .![]()
O matko boska tam to dopiero geniusze siedzą

dywergencja na stochastycznym też była i pokazywała że do dołu należy się spodziewać
a obecnie może być podejście tylko do 13,25 -30 i dalej na dół jako opuszczenie tej konsoli
a obecnie może być podejście tylko do 13,25 -30 i dalej na dół jako opuszczenie tej konsoli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.